До чого сняться нитки?

До чого сняться нитки?

Нитки можна побачити не тільки в реальному житті, а й уві сні. Нерідко вони віщують щось важливе, а тому необхідно з особливою ретельністю підійти до розгадки такого сну.

Зрозуміти, до чого сняться нитки, допоможуть трактування з різних сонників.

Малий Велесов Сонник

Якщо уві сні ви бачили заплутані нитки, то в реальному житті зіткнетеся з неприємностями в справах. Бачити нові нитки - до брехні. Якщо ж ви уві сні не змогли знайти кінець нитки, то вас чекає довге життя, проте вона буде наповнена труднощами. Якщо ви плели щось з ниток, то новий етап вашого життя буде мізерний на веселі події, вас чекають нудьга і розчарування. Вдягають нитки в голку уві сні - до поїздки в місто, розташоване неподалік. Якщо ви купували чорні нитки - до печалі.

сонник Мандрівника

Якщо уві сні ви бачили нові нитки, то в реальному житті ви емоційно прив`язані до певного людині. Вам необхідно спробувати віддалитися від нього, в іншому випадку вас чекає величезне розчарування. Воно може призвести до нервового розладу. Бачити уві сні клубок з ниток - до проблем у відносинах і справах. Якщо вам наснився моток білих ниток, то в реальному житті ви зможете поліпшити своє матеріальне становище. Якщо приснилися обірвані нитки, то незабаром відбудеться поповнення в родині.

сонник Медеї



Якщо уві сні ви порвали нитка, то втратите частину себе. Якщо нитки були скуйовдженим, то чекайте біди. Змотувати уві сні нитки - до достатку. Якщо ви їх купували, то зможете отримати надбавку до зарплати.

магічний сонник

Якщо уві сні ви намотували нитки на котушку, то буде потрібно запастися довгим терпінням, оскільки ваші мрії збудуться не скоро. Розмотувати нитки - до серйозної хвороби. Від неї не вдасться повністю вилікуватися. Зрізати нитки - до отримання хороших звісток.

Дізнатися тлумачення інших снів, пов`язаних з різними предметами, ви зможете зі статей цих розділів:

  • Предмети уві сні
  • Предмети уві сні (18+)


Увага, тільки СЬОГОДНІ!