» » » Як плести фенечки з 4 ниток?

Як плести фенечки з 4 ниток?

Як плести фенечки з 4 ниток?

Лише кілька десятиліть тому, тільки на руках у представників неформальних рухів можна було побачити фенечки. Наприклад, хіпі носили безліч різноманітних і різнокольорових фенечек. Кардинально змінилося до цього аксесуара ставлення на сьогоднішній день. Зараз не важливо, до якої групи або напряму в суспільстві ви ставитеся, фенечки - це модно, популярно і ефектно.

Такий аксесуар можна зробити самостійно. Найпростіший спосіб виготовлення фенечки - це фенечки з 4 стрічок. Схему плетіння фенечки ви знайдете тут https://ge.tt/1M6zTkd/v/0 Свої колекції почали прикрашати фенечками навіть модні дизайнери. До того ж, в наш час цей предмет, як було раніше, вже не є ознакою «неформальності». За допомогою такого прикраси зазвичай доповнюють і завершують образ. Носити цей аксесуар можуть люди різного віку і будь-якого соціального статусу.

Фенечки з 4 ниток



Сьогодні найоригінальнішим і незвичайним подарунком визнані фенечки ручної роботи. Але, дарувати їх прийнято тільки близьким і рідним. Існує традиція, в якій говориться, що дарувальник повинен зав`язати фенечку на зап`ясті іншої людини - тоді подарунок принесе щастя. Чи не дозволить такий подарунок забути про любов або дружбу. Найкраще починати з простого. А саме з плетіння фенечки з 4 ниток. А якщо сплести фенечку з 3 стрічок або ниток, то, як кажуть, вона принесе удачу.

Як плести фенечки з 4 простим способом

Перед тим, як приступити до плетіння фенечек, необхідно запастися потрібними в роботі інструментами. Це англійська шпилька, різнокольорові нитки або стрічки, ножиці. Нитки повинні бути не коротше, ніж 1 метр і однакового діаметра. Розрахувати довжину ниток дуже просто, потрібно на 4,5 помножити довжину окружності зап`ястя. Плюс невеликий припуск на вузлик. Акуратно можна дов`язати нитки в тому випадку, якщо їх не вистачає. Для того щоб плетіння було найбільш комфортним, на дивані або подушці варто їх закріпити - тоді не будуть перекручуватися і плутатися нитки. Перед початком роботи розкладіть на поверхні нитки в такому порядку, в якому вони вказані на малюнку. Потім закріплюємо пряжу за допомогою шпильки. Нитки вирівнюємо і починаємо плести, як на схемі. Нічого складного, а результат вас порадує!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!