» » » » Навіщо носять червону нитку?

Навіщо носять червону нитку?

Навіщо носять червону нитку?

Часто доводиться бачити людей на вулиці, в транспорті і навіть по телевізору, у яких зап`ясті перев`язане червоною ниткою. Іноді даний атрибут можна побачити на ручці у немовляти. Навіщо носять нитку на руці і чому саме червону? Звичайна данина моді чи вона виконує якусь функцію? Для цього існує кілька причин.

Навіщо носити червону нитку

Червона нитка на зап`ясті людини може виконувати різні функції

  • оберіг. Традиція пов`язувати червону нитку в якості оберега прийшла до нас з Ізраїлю. Червоною ниткою пов`язана гробниця прародительки іудейського роду Рахілі. Рахіль вважається захисницею людства, і саме вона надає магічні сили нитки. Оберіг стане більш потужним, якщо на зап`ясті його пов`яже монах;
  • каббалістичний символ. Згідно іудейським езотеричного течією каббала зав`язувати червону нитку на зап`ясті повинен тільки близька людина. В цьому випадку вона стане оберегом від пристріту і псування;
  • спосіб лікування. Червона нитка покращує кровотік, тому її пов`язують при вивиху або розтягнення зв`язок руки. Малюкам обв`язують ручку з метою попередження шкірних захворювань;
  • аксесуар. Молодь часто носить фенечки, зроблені з червоної нитки, виключно в якості прикраси, не надаючи їм особливого сенсу.

Як носити червону нитку

Вся енергія надходить через ліву руку, а червоний колір символізує силу і захист. Тому червона нитка на лівому зап`ясті призначена для захисту від проникнення негативної енергії.



Оскільки червона нитка як губка вбирає негативну енергію, не варто носити її довше 40 днів. Після цього її потрібно спалити.

Людина, пов`язували нитка, повинен читати певні молитви, тільки в цьому випадку вона принесе власникові здоров`я і благополуччя.

Не варто засмучуватися, якщо нитка порвалася або загубилася. Це означає, що з нею пішов весь негатив.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!