» » » » Як зав'язувати червону нитку?

Як зав'язувати червону нитку?

Як зав`язувати червону нитку?

У недавньому часі стало популярно носити на лівому зап`ясті червону нитку. Багато хто дивується, для чого це потрібно, та й половина з тих, хто її носить, навіть не підозрюють, для чого вона потрібна. Хтось думає, що це просто модно, а хтось вважає це своєрідним прикрасою. І практично ніхто не замислюється, як зав`язати червону нитку правильно. Адже у неї є певне призначення, і виконати його вона повинна як слід.

Традиція зав`язування червоної нитки

Традиція прийшла до нас із стародавнього вчення каббалістів. Вони стверджують, що енергія людини, його взаємодія з навколишнім світом відбувається через руки. Так, ліва рука приймає інформацію від навколишнього світу, а права віддає. Саме тому нитка прийнято носити на лівій руці. Вважається, що вона є свого роду оберегом. Вона не допускає проникнення негативної енергетики до людини. Саме тому потрібна саме червона нитка. Як зав`язати її, теж важливо.

  • В першу чергу важлива людина, що буде її зав`язувати. Це обов`язково повинен бути той, кому ви абсолютно довіряєте, той, хто точно хоче вам добро і любить всією душею. Зазвичай дана місія може бути покладена на плечі батьків, бабусі або кого-то ще, дуже близького. При цьому обов`язково повинна бути прочитана спеціальна молитва, що як би заряджає нитку, і вона повинна буде після цього діяти.
  • Однак, насправді, проблема, як зав`язати червону нитку, це ще зовсім не проблема. Важливо взяти правильну червону нитку. Її не вийде купити в звичайному магазині. За нею доведеться відправитися в Ізраїль, в містечко Нетівот. Там знаходиться гробниця, якій була обгорнута ниткою червоного кольору. Саме її і ріжуть на дрібні шматочки, а потім в`яжуть їх на руку.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!