До чого сняться кролики?

До чого сняться кролики?

Кролики - це не тільки цінне хутро, а й символ процвітання. Недарма образ кролика асоціюється з паскою і є знаком достатку і процвітання. У наших снах кролики можуть, є символом боягузтва і страху.

Що ж давайте тепер розберемо: до чого сняться кролики в різних сонниках. Так в Сонник Майя кролик, який їсть, означає поповнення в родині. А ось якщо кролик спить, то можлива ймовірність розлучення з коханою людиною.

У Дворянському сонник бачити біжить зайця символізує багатство і щастя, а бігти за ним несподіване щастя. Нагнавши кролика уві сні - чекайте пропозиції руки, серця і ще чого-небудь (для жінки) або згода на це ж пропозицію (для чоловіків). Годувати зайця - до шлюбу, якщо вже в шлюбі, то до вдалим справах. Подарований заєць - до любові, займатися уві сні розведенням кроликів обіцяє щастя. Якщо Ви зловили зайця і намагаєтеся утримати його в своїх руках - Вас чекає не довга хвороба, гризучий заєць - до бідності. Ласує заячиною до бесіди або таємниці. Знімати шкуру з зайця чи кролика, значить, опинитися в скрутному становищі виходу з якого, здається годі й шукати.

До чого сняться білі кролики

Білі кролики сняться до вірного кохання - це тлумачення присутній у багатьох сонниках і, напевно, так воно і є. Також білі кролики, побачені уві сні, можуть означати успіх. Бачити пустуючих навколо Вас кроликів, означає, що Вашої радістю наяву будуть діти.

Щоб Ви не приснилося, і яке б тлумачення Вашому сну не було, не варто сліпо сподіватися і вірити, що саме так і буде. Живіть реальність, адже все у Ваших руках.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!