До чого сняться документи?

До чого сняться документи?

Як тлумачити сон, в якому сняться документи? Документи уві сні означають суперечки, які можуть привести до втрати чого-небудь. Різні автори по-своєму трактують даний сон, але всі вони сходяться на думці, що документи сняться до сумнівів.

Отже, розглянемо докладніше, до чого сняться документи для жінок і чоловіків.

Документи для жінки

Якщо жінка уві сні бачить документи, то це може означати безрадісний період життя. Для незаміжньої жінки бачити документ про шлюб, означає смуток перед майбутнім обмеженням волі.

Якщо виходити з сонника Фрейда, то документи можуть бути символом статевих органів жінки. Якщо всі документи в порядку, то це говорить про нормальну і здорової статевого життя, якщо ні - то про проблеми. Якщо документи забруднені або порвані, це може передвіщати венеричні або інші захворювання статевих органів.

Документи для чоловіка

Для чоловіка бачити уві сні документи може передвіщати неврівноважений стан. Якщо чи ж ви не можете розібрати, що там написано або листи чисті, то чекайте знайомство з цікавою дівчиною. Промоклі або зіпсовані документи можуть привести до збитку. Тим, хто знайшов уві сні документи, необхідно готуватися до прибутку, а якщо втратив - то це може привести до небажаних змін і потрясінь, тому варто уважно стежити за поточними справами і подіями свого життя.

В розділі Тлумачення снів - сонник можна знайти пояснення інших сновидінь.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!