До чого сняться вії?

До чого сняться вії?

Вії уві сні - досить незвичайний символ, пов`язаний він з особистим життям і відносинами. До чого сняться вії? Такий сон трактують по-різному: він може означати як позитивні події наяву, так і негативні.

Однак як для чоловіків, так і для жінок є загальні значення, розглянемо їх докладніше.

Як тлумачити сон з віями?

  • Побачивши уві сні довгі вії, знайте, що попереду вас чекає щастя в інтимному житті. Але якщо вії надто довгі і заважають вам дивитися на навколишній світ, це означає, що ви будете перебувати в якомусь омані.
  • Короткі вії - це символ необгрунтованих витрат і матеріальних труднощів, тому в реальності утримайтеся від покупок і фінансових витрат.
  • Відсутність вій. Якщо ви побачили себе без вій, то чекайте розчарування в любові або дружбі. Можливо, зрада з боку близької людини. Будьте насторожі і довіряйте тільки найближчим і перевіреним людям. А ось бачити відсутність вій у іншої людини віщує, що ви зіткнетеся з нерозумінням і жорстокістю.
  • Зростання вій. Бачити, як уві сні виросли вії, дуже хороший знак. Він означає, що в найближчому майбутньому здійсняться ваші найзаповітніші мрії. Так що будьте готові до змін!
  • Якщо ви стрижете уві сні собі вії, то незабаром зробите якісь помилки, для виправлення яких вам будуть потрібні гроші.

Такі основні тлумачення сну з віями. Якщо ж вам наснилися інші частини тіла, то ці сни також можна трактувати. Докладні тлумачення подібних сновидінь ви знайдете в статтях розділу Частини тіла.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!