До чого сниться заєць?

До чого сниться заєць?

Сни мають важливе значення в розумінні нашого сьогодення і майбутнього. Існує велика кількість сонників, в яких трактується сенс снів. До чого сниться заєць, і чого можна очікувати, побачивши такий сон?

Бачити уві сні зайця означає, що вас не влаштовує поточний стан речей і ви внутрішньо готові щось змінити. Що стосується відносин, то бачити уві сні зайця - до складнощів у відносинах з близькою людиною, причина яких - ваші безпідставні страхи та образи. Вирішити ці складності під силу тільки вам.

Якщо заєць швидко тікає від вас, а ви намагаєтеся його зловити - чекайте раптової втрати чогось дорогого і важливого для вас. Заєць, переслідуваний зграєю собак, обіцяє сварки і скандали з родичами і друзями.

Якщо ж зайця вдалося зловити, скоро настане невеликий, але продуктивний період удачі в справах. Використовуйте його, щоб вирішити свої основні складності.

Мертвий заєць часто символізує хворобу або смерть одного, а якщо зайця вбили ви самі, скоро для вирішення ваших проблем вам доведеться прийняти неприємні і навіть жорстокі заходи. Навпаки, подружитися з зайцем означає придбати нового друга наяву.

Якщо ж вам наснилися кролики, то тлумачення цього сну можна подивитися в статті До чого сняться кролики.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!