До чого сниться сіра миша?

До чого сниться сіра миша?

Сірі миші викликають у людей різні емоції. Хтось в страху втече від них, хтось буде гладити їх і розчулюватися. Сон, щоб відгадати з сірими мишами також можна по-різному в залежності від подробиць сну. Так до чого сниться сіра миша?

Бачити уві сні сіру миша може означати, що в житті ви відчуваєте себе непомітним і незначним, і це почуття підсвідомо турбує вас. Також це може означати, що ви відчуваєте страх перед чимось і намагаєтеся стати якомога більш непомітним, сховатися.

Що віщує сіра миша уві сні?

Бачити сіру миша дівчині може передвіщати поява таємних ворогів і зрадництво. Якщо миша сидить на її одязі, скоро станеться скандал, головною учасницею якого стане сновидицей.

Сіра миша уві сні часто сниться до дрібних, але прикрих неприємностей. Бачити безліч мишей, навпаки, означає спритно впоратися зі своїми проблемами.

Вбити або зловити мишу в мишоловку символізує, що ви легко впораєтеся зі своїми справами завдяки своїй спритності і винахідливості.

Ловити уві сні миша - опинитися в дурному становищі при великій кількості людей. Але якщо вийшло її зловити, то в кінцевому підсумку ви отримаєте задоволення від ваших дій і все закінчиться з вигодою для вас.

Є миша уві сні - не дуже хороший знак-вам варто бути обережнішими - можливі небезпеки і неприємні ситуації.

у статті До чого сняться миші можна дізнатися ще кілька тлумачень снів про мишей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!