До чого сниться маленька миша?

До чого сниться маленька миша?

Деякі образи, прівідевшіеся у снах, при пробудженні можуть викликати здивування: чому приснився такий предмет? Саме тому люди часто звертаються до сонникам, сподіваючись отримати у них відповідь, до чого сниться той чи інший образ. Адже цілком можливо, що сни посилають нам якийсь сигнал про те, що незабаром може статися. У даній статті ми розглянемо, до чого сниться маленька миша.

Маленька миша уві сні: тлумачення

Маленькі мишки, прівідевшіеся у снах, можуть означати як хороші щасливі події, так і неприємності. Думки різних сонників розходяться з цього приводу.

У більшості випадків, маленька миша - це клопіт, суєта, дрібні неприємності. Причому чим більше мишей, тим більше морочливих справ вас чекає. Крім того, гризуни віщують втрату одного, попереджають про таємні ворогів.

А ось Сонник 21 століття не згоден з цією думкою, запропонувавши інший варіант тлумачення: мишки - на радість і легкому подоланню всіх перешкод. А якщо миші білі - то це тим більш сприятливий знак, який обіцяє щастя і успіх у всіх справах.



Цікаво буде пригадати деталі і контекст сну, щоб уточнити його значення:

  • Спіймати гризуна уві сні - до швидкої одруження, а також задоволень і пристрасним почуттям. Вагітній жінці такий сон пророкує, що у неї народиться дівчинка.
  • Убити маленьку мишку - до смуток і глибокого смутку.
  • Ставити уві сні мишоловку - остерігайтеся неприємних пліток.
  • Якщо ви уві сні мишку з`їли, - вас чекає якась небезпека. Будьте обережні у всьому.
  • Намагатися розчавити мишок ногами - до перемоги над ворогами. А ось якщо миші розбігаються від вас - перемога буде досить сумнівною. Не поспішайте радіти і робити висновки - все може обернутися зовсім інакше.
  • Бачити уві сні, як миша щось гризе в вашому домі, - до скорочення життя.
  • А спостерігати за тим, як кіт ловить маленьку миша, - до підступності, злим пліткам.

Також існує думка, що якщо маленька миша приснилася дитині, - це значить, що він потрапить в незручне становище, дурну ситуацію.

А ось якщо миша снилася дівчині, - їй потрібно очікувати обману і остерігатися таємних ворогів. Якщо мишка уві сні сиділа на її плаття, - варто очікувати великого скандалу.

Тлумачення сну про мишей (і навіть летючих) ви також можете знайти в статті До чого сняться миші.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!