До чого сняться калюжі?

До чого сняться калюжі?

Бажання дізнатися, до чого приснився той чи інший сон, цілком природне (особливо, якщо цей сон справив на вас незабутнє враження). Саме тому, прокинувшись уранці, люди нерідко звертаються до сонникам, намагаючись зрозуміти, що пророкує їм сон. Звичайно, потрібно не забувати про те, що зараз існує безліч сонників, що дають різні, нерідко навіть суперечливі тлумачення. Але почитавши їх, ви, врешті-решт, зможете зрозуміти, тлумачення якого сонника підходять вам більше всього.

Тлумачення сну з калюжею: сонник Міллера

Багато хто хоче зрозуміти, як тлумачити сон, в якому їм наснилася калюжа. Сонник Міллера дає відповідь: дуже по-різному, в залежності від чистоти її води. Якщо ви вступаєте в чисту калюжу - чекайте незабаром неприємність, слідом за якою швидко трапиться щось хороше. Якщо ж вам приснилося, що ви вступили в брудну калюжу - на жаль, таких неприємностей буде кілька.

Якщо, вступивши в калюжу, ви уві сні ясно відчуваєте, що промочили ноги, не поспішайте радіти нинішнього стану справ у вашому житті: такий сон до того, що сьогоднішні радості загрожують згодом обернутися лихом.

сучасний сонник

Намагаючись зрозуміти, до чого сняться калюжі, варто звернутися за допомогою відразу до декількох сонникам. Наприклад, на відміну від сонника Міллера, Сучасний сонник пропонує дещо інше (хоч і не суперечливе) тлумачення такого сну. Якщо в ньому ви з величезним задоволенням прямуєте по калюжах, наповненим чистою і теплою водою - це до радості. Якщо ж вода в калюжах брудна і каламутна - це обіцяє низку неприємностей.

Сучасний сонник також стверджує, що в тому випадку, якщо уві сні ви намочили ноги в калюжі, вам доведеться незабаром розплачуватися за сьогоднішні радості і задоволення.

Дізнатися, до чого вам приснилася та чи інша річ або людина, вам допоможе розділ тлумачення снів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!