До чого сниться лелека?

До чого сниться лелека?

Лелека - всім відомий символ весни, народження дитини, поновлення. Але до чого сниться лелека? Що може означати такий сон?

З давніх-давен лелека вважався дуже щасливим знаком. Бачити уві сні лелеки - до народження чогось нового, нових подій, ідей. Якщо ви бачите, що летить лелеки, що несе щось в дзьобі, то скоро у вашій родині або сім`ї ваших знайомих з`явиться дитина.

Якщо уві сні лелека сіл на дах вашого будинку або звив там гніздо, то в вашій родині надовго влаштується матеріальний добробут і сімейне щастя. Також це добрий знак для всіх, хто хоче вирішити квартирне питання - скоро вас чекає переїзд в нову квартиру або будинок.

Бачити політ кількох лелек в небі обіцяє щастя з коханою людиною і удачу.

А ось якщо у вашому сні лелека оточений дрібними птахами начебто голубів, галок і ворон, то ймовірно, ви оточені недоброзичливцями, хоч і вважаєте багатьох з них своїми друзями. Але з іншого боку, цей же сон віщує зустріч з благородним і доброю людиною, який дуже вам допоможе впоратися з заздрісникам і ворогами.

Сон, в якому ви дбаєте про пораненого або хворого лелеку, означає, що один з ваших близьких друзів потребує вашої допомоги і підтримки.

Якщо вам приснилося, що лелека вбиває змію, то це означає перемогу над ворогами незабаром. Можливо, в цьому вам допоможе хороший друг.

Дізнатися значення інших снів можна зі статей розділу Сни про тварин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!