До чого сниться живу квітку?

До чого сниться живу квітку?

Всі знають, що сни не тільки відображають поточну життя, а й допомагають передбачити майбутнє. наприклад, до чого сняться квіти? Як і в реальному житті, побачені уві сні живі квіти в більшості випадків приносять позитивні емоції та фальшиве приємні події.

До чого сниться живу квітку: тлумачення

Такий сон можна трактувати по-різному, в залежності від виду квітки:

  • волошка - віщує удачу в кар`єрі і позитивні зміни на роботі;
  • жасмин і троянда - є провісниками любовного щастя або романтичної зустрічі;
  • тюльпан - символ гордої любові. Побачив уві сні тюльпан має всі шанси закохатися в зарозумілу красуню або зарозумілого мачо;
  • ромашка - обіцяє атмосферу розуміння і довіри в сімейних відносинах.

Велике значення має і колір рослини. те, до чого сняться білі квіти, можна охарактеризувати як сприятливі зміни в різних сферах життя. Жовті квіти попереджають про можливі перешкоди в справах. Квіти червоного кольору є провісниками задоволення і матеріального благополуччя.

Тлумачення снів з живими квітами



Сон з живими квітами може мати різні значення. Обриваючи уві сні пелюстки, можна сподіватися на те, що вас посвятять у чужу таємницю. Зривати польові квіти означає швидку близькість з людиною протилежної статі.

До чого сниться букет живих квітів? Букет, перев`язаний строкатою стрічкою, віщує якесь урочиста подія. Побачити великий букет червоних квітів - до визнання в любові. Букет, зібраний з різних квітів, обіцяє сплячому нові знайомства і розваги.

Зів`ялі або зламані живі квіти означають хвороба або розрив відносин з партнером.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!