До чого сниться букет?

До чого сниться букет?

Красиві живі квіти роблять наше життя яскравішим і повноцінної, наповнюючи її ароматом свіжості і радуючи око. А до чого сниться букет?

Сонник Майа:

  1. Гарне. Коли уві сні ви бачите ошатний букет, який складається в основному з червоних квітів, це може бути символом того, що скоро хтось із ваших близьких істотно просунеться по кар`єрних сходах або ж знайде нову, більш перспективну роботу. Для того, щоб прискорити цей процес, з ранку з`їжте 3 підсолених шматочка хліба, а перед сном запаліть свічку побільше і товстіший. Якщо вранці, коли ви прокинетеся, вона все ще буде горіти, задуйте її.
  2. Погане. Букет, в якому багато мертвих, млявих і засохлих квітів віщує біду комусь із ваших близьких. Причому хтось цілеспрямовано хочеться навести порчу або накласти прокляття. Зробивши своєрідні амулети, ви зможете захистити своїх близьких. Для цього вам знадобиться маленький шкіряний мішечок, в який слід насипати три чайних ложки солі і покласти три зламаних голки. Роздавши такі амулети своїм близьким, ви вбережете їх від біди.

До чого сниться буде роз

У дворянському сонник Н. Гришиной йдеться про те, що букет троянд віщує радість. Якщо вам подарували такий букет, то ваше бажання скоро виповниться, або ж з`явиться якась інтрига. Якщо ж уві сні ви самі даруєте букет, то сон передвіщає погане - швидше за все, наяву вас чекає крах усіх надій.

Сон, в якому ви укололися про шипи троянд, говорить про те, що в дійсності ви будете дуже страждати від нещасної любові. Так само як червона троянда уві сні є передвісником любові, підвищення життєвого тонусу і припливу сил. Якщо троянда уві сні пекучо червона, то пристрасть буде всепоглинаючої.

А ось букет білих троянд сниться до розлуки з коханою людиною. Білі троянди можуть також попереджати вас про те, що життю і здоров`ю вашого коханого або коханої загрожує небезпека. Крім цього біла троянда може бути символом чистоти і непорочності, дівочої честі і цнотливості.



Незважаючи на те, що в дійсності жовті троянди - символ розлуки, уві сні таку квітку символізує вірність і міцність романтичного союзу.

Блакитна троянда обіцяє сприятливі зміни в житті, початок нового вдалого шляху.

Тепер, коли ви знаєте, до чого сниться букет квітів, вам не складе труднощів інтерпретувати сон так, як ви вважаєте за потрібне.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!