До чого сниться хворий?

До чого сниться хворий?

Наші сни не рідко турбують нас і змушують переживати через дрібниці. Щоб підготуватися і убезпечити себе, краще завжди знати, що віщує сон, в якому ви бачите хворого.

У Дворянському сонник Н. Гришиной вважається, що якщо ви зустріли вві сні я багато хворих людей, та до того ж там, де їх по ідеї бути не повинно - це до турбот, а також до того, що вас будуть обтяжувати нереалізовані бажання. Побачити уві сні кульгавого людини обіцяє наклеп в реальному житті. Уважно прослідкуйте за тим, що робить кульгавий чоловік уві сні, так як він є як би вашим темним Альтер-его і може вказати на ті негативні сторони характеру, які ви можете скорегувати.

Коли вам сниться поранений, чекайте просування по службі або того, що вас представлять до якоїсь нагороди. Поранені уві сні завжди є символом чистоти і доброти. А глухі люди є провісниками радості.

До чого сниться хвора людина? В сонник Хёссе йдеться, що сон, в якому ви відвідуєте хворої людини говорить про швидке виконання вашого прохання. Якщо ви доглядаєте за хворим тривалий час уві сні, то в житті вас чекає щастя і велика радість. Якщо ж вам сниться, що захворіли ви самі - це до довголіття і процвітання, а також до того, що тривожитися вам не варто.

Відповідь на питання про те, до чого сниться хвора дитина, можна знайти в Стародавньому англійською сонник. Там говориться, що такий сон віщує швидку втрату когось із близьких.



Якщо ж матері наснилося, що її дитина злегка захворів, то приводів для занепокоєння немає. Але от якщо хвороба уві сні сильна, а тим більше, якщо дитина померла - бути біді. Необхідний терміново обстежити дитину на предмет серйозних захворювань.

В сонник Азара йдеться про те, що якщо уві сні у вас болить мову, то наяву вас чекають дрібні негаразди. Родичі, які захворіли, є провісниками якогось несподіваного випадку, який вас здивує. Якщо ви бачите людину з хворими очима, то вам доведеться поскучати. А хворі, некрасиві зуби уві сні віщують значну втрату наяву.

Але будь-який сон - це всього лише сон, і головне - це ваше здоров`я наяву.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!