» » » Які квіти дарують на весілля?

Які квіти дарують на весілля?

Які квіти дарують на весілля?

Якщо Ви вирішили цілеспрямовано дізнатися, які квіти дарують на весілля, значить Ви не бажаєте просто отдариться, а вирішили зробити воістину приємний квітковий подарунок. Тоді розберемо тему дещо ширше, ніж просте перерахування відповідних кольорів.

Букет на весілля: правила вибору

  1. Звичайно ж, на весілля дарують тільки живі (!) Свіжі квіти.
  2. Прийнято дарувати букети, а не окремий квітка. І пам`ятайте - непарна кількість квітів.
  3. В основному, так уже склалося, що дарують на весілля великі, шикарні букети, весілля все-таки не кожен рік, на таку подію можна і не скупитися, виправдовуючись, що "все одно зів`януть".
  4. Зазвичай для весільних букетів вибирають квіти ніжних відтінків, пастельних: білі, ніжно-рожеві, бежеві, "молочні" і т.д. Загалом, суть в тому, що букет буде символізувати ніжність зародилася сім`ї.
  5. Але. Практично у всіх правилах є те саме "але". Якщо весілля, що називається, "специфічна", що припускає певну тему (сьогодні це стало модно), то, можливо, більш вдалим будуть квіти інший колірної гами, а букет в цілому - менш консервативний. Може це весілля в ретро стилі, який передбачає більшу абстрактну витонченість букета (невеликий, зі стрічками, прикрашений сіткою). Або це весілля, де більш доречним буде ніжний букет з польових квітів.
  6. Враховуйте при виборі кольору традиції молодят, їх національність. У деяких народів дуже велике значення надається відтінку кольорів. Ну знаєте, у нас, наприклад, вважається, що жовті квіти до розставання і зраді.
  7. Вибираючи троянди, подбайте про те, щоб наречена не залишилася в саднах від шипів, їх треба видалити.
  8. Великі букети не означають громіздкі.
  9. Добре розбавити світлий букет вкрапленням червоних квітів. Червоний символізує пристрасть і любов.
  10. Можливо, Ви знаєте переваги нареченої (зазвичай, все-таки квіти дарують їй). Кращий букет з тих квітів, що любить дівчина.
  11. Переконайтеся, що в жодного з молодят немає непереносимості якихось квітів або алергії (нерідко буває в разі дуже ароматних лілій).

Вибір квітів на весілля



Тепер подивимося, які квіти дарують на весілля. Розберемо найбільш класичні варіанти, адже підбір букета під тематичне весілля - справа індивідуального випадку.

  • Класика - троянди. Нехай це буде не захаращення, 5-9 троянд цілком достатньо для весільного букета. Бели, рожеві, можливо їх поєднання.
  • Білі кали у вигляді невеликого букетика дуже хороший варіант.
  • Вибираючи лілії видаліть у квітів пильовики, вони можуть забруднити вбрання молодят. А в цілому лілії користуються популярністю на весільних урочистостях. Ніжні, витончені, не випадково виступають символом романтичної Франції.
  • Які ще квіти дарують на весілля? Гербери для любителів оригінальної простоти. Букет може бути в один тон або рябенькою, що складається не менше, ніж з 9 квіток.
  • Конвалія за прикметами означає щастя молодят, і чим більше квіточок, тим більше щастя. Конвалії у багатьох країнах вважаються дуже бажаними до весільного торжества.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!