» » » Як прикрасити зал на весілля?

Як прикрасити зал на весілля?

Як прикрасити зал на весілля?

Весілля - один з найбільш важливий свят в житті закоханої пари, наповнений теплом і любов`ю. Щоб урочистий вечір пройшов ідеально, подбати про його організації слід заздалегідь. При цьому важливо не упустити всі деталі, завчасно подумавши, як і чим прикрасити зал на весілля.

Кольорове оформлення залу

Всі тони, які будуть використовуватися при оформленні залу, повинні гармоніювати прикраса залуміж собою. Не варто вибирати дуже яскраві і кричущі кольори. За вечір як у гостей, так і молодят можуть втомитися очі і розболітися голова від такої інтенсивної колірної комбінації.

Ефектно виглядає поєднання лілово-білих, блакитно-білих і червоно-білих кольорів. Звичайно, при виборі колірної схеми краще покладатися на власні смакові переваги, але не варто забувати і про поєднання кольорів і відтінків.

Корисні поради по декорації залу на весілля

При оформленні банкетного залу в першу чергу слід дотримуватися стилю, в якому буде проводитися торжество, особливо якщо ви вирішили справити тематичне весілля.



Декорацією банкетного залу краще зайнятися за день до святкового вечора. якщо прикраса залуприкрасити ресторан за кілька днів до весілля, деякі елементи декору можуть втратити свою привабливість: квіти зав`януть, а повітряні кульки здується і втратять форму.

Не забудьте також ретельно продумати декор святкового столу. Детальніше про варіанти його оформлення можна прочитати в нашій статті.

Ідеї оформлення весільного залу

Як прикрасити зал на весілля повітряними кулями



Грамотне поєднання кольорів і форм повітряних кульок допоможе створити в приміщенні легку і в той же час урочисту атмосферу. З куль також можна викласти тематичну композицію, а зв`язками з декількох кульок можна прикрасити стіни.прикраса залу

Романтичну арку з надувних кульок пастельних відтінків можна встановити над місцем, де будуть сидіти молодята.

Декоративні кулі з ниток - оригінальні прикраси, якими можна прикрасити не тільки весільні столи, але й інтер`єр в квартирі. Такі цікаві декоративні речі можна придбати в магазині подарунків або зробити самостійно.

Декорування тканиною

Тканина - ще один декоративний елемент, здатний легко і швидко перетворити звичайне приміщення в святкове шатро. Для початку тканиною можна прикрасити банкетний стіл і стільці. Ефектно виглядає, коли скатертину і серветки контрастних кольорів. Тут не варто забувати, що тканина повинна гармоніювати за кольором з іншими прикраса залудеталями декору. При цьому чохли для стільців можна доповнити пишними бантами, акуратно зав`язаними на спинках. Для декорування столу краще вибирати тканинні серветки.

Живі квіти як елемент декору

Композиції з живих квітів коштують недешево, але і виглядають дуже ефектно і святково.

Для оформлення святкового залу професійні декоратори рекомендують вибирати певний вид квітів. А ось чи будуть святковий вечір прикрашати троянди або лілії, вже залежить від смаку молодят і стилістичної спрямованості свята. При цьому почати прикрашати зал на весілля живими квітами слід не більше ніж за добу до святкового вечора. В іншому випадку квіти зав`януть і втратять свій привабливий вигляд. Флористичні композиції можна також доповнити зеленими рослинами, гілками папороті і свічками.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!