» » » Як прикрасити ювілей?

Як прикрасити ювілей?

Як прикрасити ювілей?

Ювілеї в нашому житті трапляються досить рідко, та й не всі круглі дати ми урочисто відзначаємо, часом задовольняючись вечірніми посиденьками на кухні з найближчими родичами або друзями. Тому, якщо вже ви вирішили святкувати ювілей по повній програмі, з великою кількістю гостей, урочистим обідом або вечерею, танцями і феєрверком в кінці заходу, треба підійти до організації святкового дійства дуже відповідально. Щоб цей день надовго запам`ятався вам і всім запрошеним.

Для створення відповідної святкової атмосфери треба обов`язково заздалегідь подбати про оздоблення залу і іменинного столу. Не знаєте, як прикрасити ювілей? Наші поради вам обов`язково допоможуть. Для того щоб свято вийшло веселим і незабутнім, постарайтеся не тільки смачно нагодувати гостей, але і здивувати їх незвичайним оздобленням залу, красивою сервіровкою столу, банкетним оформленням страв.

Як прикрасити зал на ювілей

Банкетні зали, як правило, вже красиво обставлені професійними дизайнерами. Вам треба тільки додати в інтер`єр якусь родзинку. Перше, що спадає на думку, це, звичайно ж, повітряні кулі. Нехай це і не оригінально, зате дуже красиво. Кулі можуть висіти під стелею, бути прив`язані до спинок стільців або «стояти» в повітрі на довгих ниточках, закріплених на підлозі.

З куль можна зробити чудові гірлянди або цифри, що позначають ювілейну дату. Другий безпрограшний елемент оформлення - це квіти. Букети з квітів, розміщені в високих підлогових вазах, додадуть чарівності будь-якому банкетному залу. Восени замість квітів можна поставити в вази букети з жовтих і багряних листя, грон горобини і ялинових гілок. Основне правило при оформленні залу - все елементи декору повинні добре поєднуватися між собою за кольором і стилю.

Як прикрасити торт на ювілей



Навряд чи ви зважитеся готувати торт для великої кількості гостей самостійно. Приготувати такий торт досить складно, а вже прикрасити - це ціле мистецтво, якому професійні кондитери навчаються не один місяць. Довіртеся в цьому питанні фахівцям, які запропонують вам безліч варіантів оформлення на будь-який смак. Традиційно прийнято прикрашати ювілейний торт цифрами, що позначають урочисту дату, вітальним написом і квітами з крему, хоча цілком припустимі і більш екзотичні варіанти оформлення.

Як прикрасити стіл на ювілей

Класичний варіант оформлення столу має на увазі наступне: однотонна скатертину, біла або красивого глибокого кольору-ткані серветки, в тон або контрастного кольору-посуд з білого фарфору з дрібним малюнком-сталеві або срібні столові прилади і келихи з прозорого безбарвного скла. Прикрасити стіл можна невеликими широкими букетами квітів в низьких вазах і свічками, розташованими в центрі столу. Серветки можна скласти конусом, віялом або перетягнути їх декоративними спеціальними кільцями, поруч з кожним приладом покласти красиву картку з ім`ям гостя.

Як прикрасити квартиру на ювілей

Прикрасити квартиру ювіляра можна, як і банкетний зал, повітряними кульками та квітами. Але з урахуванням того, що святкування ювілею в квартирі менш офіційно, можна використовувати яскраві різнокольорові кулі, гірлянди з паперових квітів або прапорців, вітальні написи і транспаранти на стінах, жартівливі стінгазети з привітаннями від усіх присутніх та інші приємні дрібниці. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!