» » » Як прикрасити зал своїми руками?

Як прикрасити зал своїми руками?

Як прикрасити зал своїми руками?
Як прикрасити зал своїми руками?

Будь-яке торжество стане більш цікавим і незабутнім, якщо до нього ретельно підготуватися. Це стосується і прикраси залу, адже саме на нього в першу чергу звернуть увагу гості. Гарне оформлення надає святковості, піднімає настрій. Як прикрасити зал своїми руками? Особливі знання для цього не потрібні, необхідно просто проявити трохи фантазії.

Оформляємо зал до торжества

Який День народження, весілля, випускний обходяться без повітряних кульок? Кращий варіант - запастися гелевими кулями. З`єднайте по 5 куль разом і прив`яжіть до спинок стільців або поставте на підлогу з вантажем.

Ще кілька варіантів, як можна прикрасити зал своїми руками за допомогою куль:

  • Зробіть нескладну фігуру, наприклад, морду кота (коло і два трикутника) і прикріпіть на стіну.
  • Зробіть з куль сердечка, якщо намічається одруження.
  • Розкидайте кулі довільно по периметру приміщення.
  • Зберіть гірлянду з повітряних кульок і розвісьте по діагоналі або залиште звисати вниз.

Не соромтеся експериментувати: як прикраси можна використовувати іграшки, прикрасити залможна вирізати широкі смуги з блискучого паперу і наклеїти їх на стіни. Такий декор завжди виглядає дуже ефектно і при цьому нескладний у виконанні.



Незважаючи на те, що конфетті вважається новорічним атрибутом, його можна використовувати повсюдно, особливо блискуче конфетті.

Для романтичної вечірки використовуйте пелюстки троянд, якими можна посипати столи.



Додайте в загальне оформлення ялинкову гірлянду, розвісивши її біля дверей, вікна або на стіні. Красиво виглядають гірлянди з квітів. Використовувати можете як живі, так і штучні квіти.

Можна повісити настінні плакати, проте не перестарайтеся: досить двох з прикрасити залкороткими написами.

На стіл постеліть світлу скатертину, поставте серветки, не завадять свічки такого ж відтінку в центрі, фрукти в вазах. Необхідно приготувати картки на кожного гостя, де буде вказано його ім`я, і поставити їх біля тарілок, щоб без зайвої суєти посадити гостей.

Оформлення залу на Хеллоуїн

Так як Хеллоуїн - свято для нашої країни молодий, але популярний у молоді, ми розповімо про те, як оформити кімнату до цього торжества.

  • Для такого свята підійде червоний, чорний, фіолетовий і помаранчевий прикрасити залкольори.
  • Постеліть на стіл чорну або бордову скатертину, свічки також повинні бути темними.
  • Ніжки столу обтягніть темними колготками і біля основи поставте черевички - вийдуть ноги бабусі-відьми.
  • Додайте деталі, що додають жуткость атмосфері. Наприклад, створіть павука з пофарбованої в чорний колір гарбуза, домалюйте очі. Лапки можна зробити з дроту.
  • І, звичайно ж, обов`язково використовуйте відповідну музику.

Як бачите, для того, щоб прикрасити зал на свято, не потрібно витрачати багато грошей і часу. А ефект може вийти приголомшливим, якщо до справи підійти з інтересом.

Інші ідеї для прикраси залу ви дізнаєтеся зі статті Як оформити зал. Якщо потрібно підготувати зал до весілля, то вам буде корисна стаття Як прикрашати весілля. А якщо у ваших друзів або родичів скоро ювілей, прочитайте статтю Як прикрасити ювілей. У ній ви обов`язково знайдете щось підходяще для свята майбутнього ювіляра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!