» » » Як прикрасити зал?

Як прикрасити зал?

Як прикрасити зал?
Як прикрасити зал?

Зазвичай будь-який грандіозне торжество святкують в банкетному залі. Будь то весілля або ювілей, ми хочемо, щоб зал був відповідно прикрашений.

Ви можете прикрасити зал самі або звернутися за допомогою до фахівців. Але в будь-якому випадку перед тим, як вибирати прикраси для залу, необхідно визначитися, в якій кольоровій гамі ви хочете його бачити. У цій статті ми дамо вам практичні поради про те, як красиво прикрасити зал.

Прикраса весільного залу: способи

Основними елементами для прикраси весільного залу є кулі, стрічки, мережива і живі квіти.

Прикраса повітряними кулями

Кулі надають атмосферу свята і гарного настрою. Найпоширенішим способом є прикраса стелі кульками, заповненими гелієм. На хвостик кулі можна зав`язати довгі блискучі стрічки і закриття їх за допомогою ножиць.

Перш ніж наповнювати такі кулі гелієм, ви можете попередньо написати на маленьких листочках невеликі побажання і вкласти їх в кулі. Під кінець вечора прикрасити залзапропонуйте гостям взяти по кулі, лопнути і прочитати залишене послання.

Ще один варіант використання куль після основного торжества - це зібрати кулі в купу і запустити їх в повітря, при цьому можна загадати бажання. Ви також можете поділитися кулями з вашими гостями і дружно запустити їх в далекий політ.

прикраса квітами



Якщо прикрасити зал всілякими квітами, це додасть вашому інтер`єру якесь диво. Але важливо, щоб квіти між собою поєднувалися. Не забудьте про обрану колірну гамму - квіти повинні виглядати гармонійно.

Живі квіти не тільки виглядають красиво, але і приємно пахнуть. Але перш ніж прикрашати зал квітами, треба запитати у запрошених гостей, чи немає у них алергії на ці квіти.

З квітів можна зробити арку над столом молодят, а також поставити на кожен стіл для гостей по маленькому букетик.



Замовляти квіти для прикраси банкетного залу потрібно за один день до торжества, щоб вони зберегли свій вигляд.

прикраса тканиною

Даний спосіб декорування допоможе перетворити навіть не найзатишніше приміщення. прикрасити залОсновна увага приділяється столів, стільців і зоні молодят. Столи важливо застелити красивими скатертинами. Зазвичай використовують світлі тони - білий або кремовий. А акцент можна зробити на яскравих серветках, підібраних в тон обраної колірної гамі весілля.

Стільці зазвичай також прикрашають білою тканиною, наприклад, сатином, а на спинку кріплять яскравий кольоровий бант.

Якщо вам не особливо подобаються стіни в орендованому приміщенні, то їх можна задрапірувати прозорою світлою тканину. А зверху тканини або під неї можна пустити жовті або білі вогники гірлянди.

Прикраса залу на ювілей

Щоб прикрасити зал на ювілей або День народження, можна також скористатися прикрасити залрадами по прикрасі повітряними кулями, квітами або тканиною.

Крім гелієвих кульок, які, безсумнівно, надають особливу святкову атмосферу, можна використовувати і прості. Можна скласти барвисті букети з квітів, цифри, різні фігури, панно з ім`ям або поздоровленням.

Також зал можна прикрасити за допомогою звичайного паперу: зробити гірлянду з прапорців або вирізати квіти з гофрованого паперу.

Будь-який спосіб оформлення можна доповнити вітальними банерами і плакатами.

Почерпнути нові ідеї ви також можете з наступних статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!