» » » Як прикрасити кульками?

Як прикрасити кульками?

Як прикрасити кульками?
Як прикрасити кульками?

Зазвичай свято асоціюється з яскравими фарбами, які піднімають настрій і викликають позитивні емоції. Тому прикраса повітряними кулями стає все більш популярним.

Як прикрасити кульками кімнату або зал

Щоб створити святковий настрій, прочитайте, як прикрасити кімнату кулями.

  1. Можна за допомогою куль виконати квіти різних розмірів і кольорів, скласти цікаві композиції, наприклад, слова або цифри. Або можна закріпити такі прикраси на стінах.
  2. Прекрасні букети з куль порадують маленьку леді і маленького принца. Підключивши фантазію можна скласти абсолютно унікальні букети.
  3. Чудові пальми виходять з довгих кульок. Таке «рослина» стане відмінною прикрасою для банкетного залу.

Окремим святом завжди вважався ювілей. Щоб дізнатися про прикраси на таке свято, радимо прочитати статтю Як прикрасити ювілей.

Як прикрасити кульками весілля



Весілля - це саме та подія, яка хочеться запам`ятати на все життя, тому кожної деталі приділяється особлива увага. Прикраса весільного торжества також має бути продуманим і ефектним.

  1. Чудово виглядають арки з повітряних куль двох контрастних кольорів. Красиво виглядає поєднання білого з синім або золотим.
  2. Серце, виконане з куль, стане символом любові і вірності, його прикрасити кулькамиварто поставити на самому видному місці. Маленькими сердечками можна прикрасити вікна і фіранки.
  3. Граціозні лебеді з білих кульок символізують чистоту і відданість. Цей атрибут доречний на будь-якому весіллі.
  4. Можна виконати з куль два кільця з`єднаних разом, вони також стануть чудовою прикрасою і весільною символікою.
  5. Величні колони з куль надають свята урочистості і грандіозності.


Якщо ж ви хочете докладніше дізнатися, як прикрасити кульками весілля, читайте статтю Як прикрасити зал на весілля повітряними кулями.

Як прикрасити машину кулями

Деякі свята, де необхідне перевезення винуватців торжества і гостей, вимагають прикраси автомобіля.

  1. Весільний кортеж можна прикрасити в стилі самого весілля, вибирайте прикрасити кулькамиколірну гамму, яка буде гармоніювати з усіма весільними атрибутами.
  2. Машину можна прикрасити серцем, квітами, гірляндами, виконаними з повітряних куль.
  3. Дуже актуальним стало прикраса авто при виписці з пологового будинку. Народження малюка це важлива подія і кожним батькам хочеться, щоб його дитину зустрів світ добра і яскравих фарб. Тому якщо оригінально прикрасити автомобіль, виписка з пологового будинку стане більш урочистій і святковій.

Якщо ви хочете дізнатися більше подробиць щодо прикраси машини, рекомендуємо вам статтю Як прикрасити машину на весілля.

Як прикрасити клас кулями

Коли в школі проводиться святкування якої-небудь події, необхідно продумати прикраса класу. Можна залучити до цього дітей, прикрашати клас кулями доставить їм справжнє задоволення.

  1. Залежно від тематики, можна прикрасити клас гірляндами з куль прикрасити кулькамирізного розміру і кольору.
  2. На свято весни в якості прикраси можуть послужити квіти, сонце, фігурки тварин, виконані з повітряних куль.
  3. До святкування Нового Року можна зробити чудового сніговика з білих кульок або ж гірлянду з веселих дзвіночків.
  4. Якщо ви не знаєте, як прикрасити кульками зал, кімнату або клас, дайте волю уяві, воно підкаже вам чудові ідеї. А звернувшись в святкове агентство, ви зможете отримати якісне втілення своїх побажань.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!