» » » Як прикрасити наречену?

Як прикрасити наречену?

Як прикрасити наречену?
Як прикрасити наречену?

При прикрасі весілля головне пам`ятати, що це, в першу чергу, свято молодят, і стиль оформлення повинен бути виконаний відповідно до їх уподобаннями. Про оформлення залу і запрошень читайте в нашій статті Як прикрашати весілля. А нижче представлені поради щодо підбору прикрас для нареченої і декорування будинку.

Як прикрасити наряд нареченої

У зовнішньому вигляді нареченої дрібниць бути не може, адже саме на неї будуть звернені всі погляди запрошених, а також об`єктиви фото- і відеокамер. Тому, вибираючи вбрання нареченої, пам`ятайте про те, що він повинен гармоніювати із загальним стилем весілля і відображати характер майбутньої дружини. Зверніть увагу на наступні деталі:

  1. Якщо ви не плануєте надягати рукавички, руки потрібно прикрасити манікюром, який не буде вириватися із загального образу. Продумайте також кількість кілець на руках, їх сполучуваність між собою.
  2. Якщо у сукні довгі рукава або на руки одягаються рукавички (напіврукавичкок), браслети надягати не рекомендується. Також мереживна горловина сукні вважається достатнім прикрасою шиї.прикрасити наречену
  3. Краще заздалегідь підібрати підходящу до образу сумочку для телефону, косметики та інших дрібниць. Так, все необхідне виявиться під рукою, а ридикюль виступить в ролі ще одного милого аксесуара.
  4. Магазини сьогодні пропонують всілякі елементи, що доповнюють костюм нареченої. Тут важливо не перестаратися, адже сумка, букет, парасольку і муфта навряд чи вдасться одночасно використовувати з зручністю.
  5. Потрібно врахувати поєднання всіх частин вбрання, щоб разом вони становили ефектний ансамбль, в якому соло буде обличчя нареченої, а не плаття, зачіска або прикраси.
  6. Крім того, зверніть увагу, що в обраному костюмі нареченій доведеться провести тривалий час, тому перевірте, щоб прикраси не доставляли дискомфорту, взуття було з зручною колодкою, а плаття дозволяло спокійно пересуватися і танцювати. Адже цей день дівчині хочеться згадувати з легкістю і посмішкою.

Як прикрасити кімнату в будинку нареченої



Якщо фотозйомка, викуп або інші весільні заходи заплановані в кімнаті нареченої, необхідно декорувати також і її. Оформлення кімнати традиційно має підкреслювати молодість подружжя, жіночність і ніжність. Вирішення цього питання цілком під силу професійним, проте весілля - досить витратний захід, тому можна спробувати обійтися і своїми силами.

  • Підкреслити романтичність нареченої дозволять такі елементи, як повітряні кулі, стрічки, шматки атласу або тафти.
  • Хорошим бюджетним прикрасою стануть кольорові сердечка, а щоб вони виглядали більш оригінально, можна не просто вирізати їх з паперу, а Як прикрасити кімнату в будинку нареченоїпідключити елементи квілінгу. Для цього розріжте листи на смужки по 1-1,5 см, краї накрутите на олівець у напрямку до середини відрізка, а потім, зігнувши заготовку навпіл, надайте форму серця. Готові фігурки можна покрити лаком для волосся з блискітками або аерозольної блискучою фарбою. Такі деталі стануть відмінною прикрасою стін і інших вертикальних поверхонь в будинку або під`їзді багатоповерхівки. Про інших ідеях оформлення будинку до весілля читайте в нашій статті Як прикрасити під`їзд.
  • Завжди добре виглядають повітряні кулі, наповнені гелієм. Рожеві або червоні відтінки куль підкреслять романтичність моменту, а різнокольорові додадуть веселого настрою гостям і молодятам.
  • Крім того, елементи декору цілком можуть стати атрибутами для викупу нареченої. Тут багато що залежить від фантазії подружок і специфіки конкурсу, однак листівки із завданнями для нареченого легко ховаються і в кулях, і за складками тканинної драпірування.


Підходячи до питання про декор будинку, пам`ятайте, що важливо не перестаратися, зберігши гармонію і урочистість обстановки.

Ще одним важливим етапом прикраси весілля є оформлення автомобіля, про це прочитайте в статті Як прикрасити машину на весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!