» » » Що подарувати нареченій?

Що подарувати нареченій?

Що подарувати нареченій?

Весілля - це знаменна подія для молодят. Особливо трепетно до майбутнього свята ставляться нареченої. Серед гостей прийнято дарувати пам`ятні подарунки як парі в цілому, так і кожному члену майбутньої сім`ї окремо.

У даній статті ми поділимося ідеями подарунків для нареченої.

Що подарувати нареченій на дівич-вечір

Дівич-вечір є невід`ємною частиною майбутнього торжества. Зазвичай наречена запрошує подруг на вечірку до себе додому, куди прийнято приходити не з порожніми руками.

  • По-перше, подарунок можна прив`язати безпосередньо до девичнику. Наприклад, запросити професійного фотографа або замовити стриптизера. Однак, не забудьте напередодні святкування ненароком поцікавитися у подруги, програма заходу.
  • Також відмінним подарунком будуть весільні аксесуари (підв`язка, пара келихів, свічки, подушка для кілець, віяло або невеличкого світлого клатч).
  • Оригінальним подарунком стане футболка з весільною написом, малюнком або фотографією молодят.
  • Можна подарувати гарне ажурне нижню білизну, сексуальний халатик або сорочку з атласу.
  • Якщо наречена з почуттям гумору, то можна подарувати "Камасутру", пухнасті рожеві наручники і різні секс-іграшки.
  • Завжди актуальними подарунками є парфуми, прикраси, фоторамки, косметика.

Що подарувати нареченій в День Весілля

На весілля зазвичай дарують подарунки, які стануть в нагоді молодятам в спільному побуті. Однак, якщо ви хочете подарувати постільну білизну, то зупиніть свій вибір на якісній продукції (наприклад, білизну з шовку).

Також корисним виявиться альбом для фотографій, який пізніше молоді зможуть заповнити барвистими фотокартками з весільного дня.

Творчий подарунок надовго збережеться в пам`яті у подруги і прикрасить святковий вечір. Зробіть слайд-шоу з спільних фотографій або зніміть вітальний фільм. Складіть нареченій вірші, заспівайте пісню або організуйте невелику сценку для молодят.



Можна зробити подарунок своїми руками. Наприклад, зшити красиву сукню, яке наречена зможе надіти на другий день святкування, або шкатулку для прикрас.

Останнім часом актуально дарувати гроші. Однак, варто подбати про незвичайний оформленні (наприклад, подарувати купюри у вигляді грошового дерева або гірлянди).

Що подарувати нареченій від жениха

Подарунок від коханої людини повинен бути романтичним. Подаруйте подорож, вечеря на двох або ніч в готелі.

Для активної пари чудовим подарунком стане політ на повітряній кулі, дайвінг або прогулянка на конях.

Незабутнім подарунком стане величезний букет улюблених квітів, велика зв`язка гелієвих кульок або салют на честь коханої.

Прочитайте також статтю Що подарувати на весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!