» » » Що подарувати класному керівнику?

Що подарувати класному керівнику?

Що подарувати класному керівнику?

З початкової школи заведено дарувати подарунки класному керівнику. В основному вибір подарунка залежить від свята. Також важливим є характер і звички вчителя.

У статті ми поговоримо про те, що можна подарувати класному керівнику.

Ідеї подарунків для класного керівника

День вчителя

У Всесвітній День вчителя, який відзначають п`ятого жовтня, традиційно прийнято дарувати квіти і цукерки.

Це свято - чудова нагода висловити своє ставлення і подяку за роботу і вкладений працю. Пам`ятайте, що в цей день важлива увага. Тому в День учителя не варто дарувати дорогі презенти. Кращим подарунком буде той, який зроблений своїми руками. Наприклад, стінгазета або листівка ручної роботи від улюбленого класу.

Корисним подарунком стане набір канцелярського приладдя, органайзер або оригінальна ручка.

День народження

У День народження винуватцю торжества можна подарувати речі для кабінету. Наприклад, картину, дерево або рослина, настінний годинник.

Крім того, в якості подарунка підійдуть і аксесуари для будинку. Наприклад, набір рамок для фотографій, торшер, чайний набір або вінтажну дзеркало.

випускний



На випускний вечір зазвичай прийнято підносити колективний подарунок. Найкраще, якщо презент буде нагадувати вчителю про свої випускників. Можна замовити велику фотографію всього класу або зробити пам`ятний альбом з фотокартками з шкільного життя. Так само фотографію можна нанести на якесь виріб. Наприклад, кухоль, календар, подушку або годинник. За даною послугою можна звернутися в будь-яку поліграфічну фірму.

Якщо батьківський комітет подбав про більш дорогий подарунок, то прийнято дарувати побутову техніку для класу. Наприклад, телевізор, комп`ютер або кавоварку.

Якщо дозволяють кошти, то можна піднести путівку в якусь країну. Тільки не забудьте заздалегідь і ненароком поцікавитися у вчителя про дати відпустки.

Що подарувати класному керівнику - чоловікові

Як не крути, але на День вчителя або Випускний педагогу буде приємно отримати букет квітів. Ось тільки композиція повинна бути в витриманому стилі і переважно в яскравих тонах.

Корисним подарунком стане щоденник або дизайнерська ручка. Якщо ви знаєте про переваги вчителя в літературі, то можна подарувати книгу.

Батьки зазвичай дарують класним керівникам чоловічої статі елітний алкоголь.

Можливо, вам будуть цікаві статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!