» » » Що подарувати вчителю?

Що подарувати вчителю?

Що подарувати вчителю?

Ми відзначаємо багато різних свят: день народження, Новий рік, 23 лютого і 8 березня, День Святого Валентина та інші. На кожен з них ми даруємо подарунки друзям, родичам, знайомим. Зазвичай з цим не виникає проблем, але часто ми не можемо придумати, що подарувати вчителю.

Що можна подарувати вчителю на Новий рік? Найлегше - подарунок з новорічною тематикою, вибрати його, як правило, нескладно. Це може бути, наприклад, набір ялинкових прикрас або сувенір - символ наступаючого року.



На день народження і 8 березня вчительок часто дарують букети квітів, цукерки, шоколадки, листівки. Можна подарувати більш корисний подарунок - косметичний набір. Звичайно, це має бути щось нейтральне, типу гелю для душу, а не крем від зморшок.

Вчителям на 23 лютого можна подарувати що-небудь корисне. Наприклад, вчителю географії можна подарувати нову карту. Чоловіки люблять практичні подарунки.

Що подарувати вчителям на день вчителя?



Для вчителів це особливе свято. Ось деякі правила, яких слід дотримуватися, вибираючи подарунок.

  • Подарунок найпростіше вибирати, виходячи з того, який предмет учитель веде. Наприклад, вчительці з можна подарувати картину із зображенням природи, вчителю біологіі- визначник тварин і рослин, вчителю географії - диск з документальним фільмом про який-небудь країні.
  • Подарунок повинен бути нейтральним. Не можна допустити, щоб він як-небудь образив людини. Другу ви можете подарувати якусь річ з магазину приколів або його намальовану карикатуру, вчителю ж такі подарунки дарувати ні в якому разі не можна, він може не оцінити вашого гумору і це поставить і вас, і його в незручне становище.
  • Подарунок повинен бути оригінальним. Легко купити цукерки або квіти і не думати довго над тим, що подарувати. Але не сумнівайтеся, що дуже багато зроблять також. Вчителю набагато приємніше буде знати, що ви дійсно думали над тим, що подарувати. І він буде дуже радий, навіть якщо сам подарунок вчителю дуже сподобатися.

Що подарувати вчителю на випускний?

Ось і все, ви прощаєтеся зі шкільним життям, прощаєтеся з учітелямі..Нужно подарувати що-небудь, що запам`ятається і залишиться на все життя. Ось кілька ідей для подарунка на випускний:

  • Знайдіть у себе і візьміть у однокласників всі фотографії, зроблені за весь час вашої шкільного життя. Виберіть з них найкращі, надрукуйте і вставте в фотоальбом. Можна також оформити фотоальбом смішними і цікавими коментарями і малюнками.
  • Візьміть фотографію всього класу з учителем, вставте в красиву фоторамку- подарунок готовий!
  • Візьміть аркуш паперу і хай кожен з класу напише на ньому що-небудь хороше для вчителя. Потім якось красиво оформите його, вставте в рамку.
  • Зніміть відео з побажаннями від всіх однокласників і подаруйте вчителю диск з ним.
  • Можна зробити практичний подарунок від усього класу. Купіть що-небудь, чого вчителю не вистачає в кабінеті. Це може бути що завгодно-принтер, сканер, ноутбук, набір посуду. Тут важливо враховувати фінансові можливості тих, хто збирається купувати подарунок.
  • Можна зробити якусь річ своїми руками. Такі подарунки все люди цінують більше, тому що піти в магазин і купити -легко, а для того, щоб зробити, потрібно старання і бажання порадувати людини. Це може бути що завгодно-вишивка, намальована красиво картина, ваза, зроблена з пляшки. Оригінальні ідеї для подарунків, які роблять своїми руками, можна подивитися тут: подарунки своїми руками.
  • Подаруйте те, про що ви точно знаєте, що вчитель хоче це отримати, наприклад, яке-небудь рідкісне кімнатна рослина, нова книга його улюбленого автора.
  • Непогана ідея-подарунковий сертифікат якогось магазину, і нехай вчитель сам вирішить, що йому найбільше потрібно. Або квиток на цікаву виставку, в музей, на екскурсію.
  • Що-небудь корисне, то, що потрібно всім. Чашка з кумедним малюнком, килимок для мишки, набір магнітів на холодильник, ежедневнік- ідей мільйон! Головне, щоб річ була особлива, незвичайна.

Важливо пам`ятати: головне не сам подарунок, а увага. Якщо ви купили першу-ліпшу в магазині річ - учитель відразу це зрозуміє. Дарувати щось потрібно тільки тоді, коли дійсно хочеш це зробити. І тоді що це буде, вже неважливо, важливо, що ти хочеш порадувати людини, зробити йому приємне. Можна подарувати вчителю якусь дрібницю, а він запам`ятає на все життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!