» » » Що подарувати на випускний?

Що подарувати на випускний?

Що подарувати на випускний?

Випускний вечір - важлива подія в житті будь-якої людини. Дарувати подарунки в цей день стало доброю традицією. Презент необов`язково повинен бути дорогим. Головне, щоб бажання зробити приємне випускнику або вчителю йшло від душі.

Що можна подарувати на випускний

Випускники дев`ятого класу

Закінчення дев`ятого класу - перший крок підлітка у доросле життя. У ще досить юному віці дівчина або хлопець повинні визначитися з майбутньою професією, щоб почати пошуки нового навчального закладу.

  • Випускнику, напевно, стане в нагоді подарунковий набір письмового приладдя або товстий щоденник в твердій палітурці.
  • Дівчині можна подарувати містку сумку або яскраву папку для документів. А молодій людині - стильний органайзер або шкіряний портфель.

Цілком можливо, що дитина продовжить вчитися в школі і перейде в десятий клас. Однак, все ж варто піднести підлітку пам`ятний презент:

  • хлопчиську можна подарувати невеликий комп`ютерний аксесуар, наприклад, флешку з незвичайним корпусом, бездротову мишку або клавіатуру або модні навушники;
  • дівчинку можна порадувати набором косметики або новим платтям.

Випускники одинадцятого класу



Випускного балу учні чекають з нетерпінням. Кожному хочеться одягатися в свій кращий костюм і провести останній урочистий вечір в колі однокласників і улюблених вчителів.

  • Зазвичай в цей день дарують пам`ятні подарунки. Так, дівчині можна подарувати гарне ювелірна прикраса, наприклад, невеликі срібні сережки з коштовним каменем, тоненький браслет або незвичайну брошка. Молодій людині можна вручити на згадку про знаменну дні дорогий годинник з гравіюванням.
  • Майбутнім студентам стане в нагоді в недалекому майбутньому різна техніка. Наприклад, ноутбук, планшет, диктофон або електронна книга.
  • Можна піднести випускникам жартівливий подарунок з натяком. Наприклад, будильник або скарбничку.
  • У продажу можна знайти цікавий подарунковий сувенір під назвою "Набір студента". Презент виглядає у вигляді рамки, під склом якої різні набори речей (наприклад, чайний пакетик, сушка, сторублевий купюра і сигарета).

Випускники середніх і вищих навчальних закладів

  • Батьки можуть порадувати своїх дітей невеликим відпочинком після важких років навчання. Подаруйте туристичну путівку в теплу країну на кілька днів, екскурсійну поїздку по містах Росії або відпочинок в пансіонаті з харчуванням і розслаблюючою терапією.
  • Можна порадувати випускника новим сучасним телефоном або музичним плеєром.
  • Дівчина, напевно, буде рада отримати подарунковий сертифікат в масажний салон або на спа-процедуру. Можна подарувати випускниці салонну послугу, наприклад, шоколадне обгортання або зволоження тіла ароматними оліями.
  • Похід до стиліста або візажиста - теж завжди актуальний подарунок для будь-якої дівчини, особливо, якщо ви його піднесете безпосередньо перед торжеством.
  • Юнакові можна подарувати сертифікат в автошколу або купон на пошиття стильного класичного костюма. Якщо у молодої людини вже є транспортний засіб, то подаруйте автомобільний гаджет (антирадар, навігатор або відеореєстратор).

Вчителі та викладачі

Випускний вечір - це торжество не тільки для випускників, а й для їх наставників. Тому в цей день варто віддячити класного керівника. Можна подарувати педагогу фотографію класу в великий рамці або предмет інтер`єру для кабінету (підлогову квіткову композицію, настінні годинники, декоративний фонтан).



У випадку з вищою або середньою навчальним закладом необхідно піднести подарунок науковому керівнику. Можна подарувати картину, подарункове видання книги або банку доброї кави.

Що стосується інших вчителів і викладачів, то їм можна зробити символічні подарунки. Наприклад, подарувати горшкові рослини.

Звичайно, в цей день не варто забувати і про букети квітів.

Загляньте в наш розділ Подарунки для підлітків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!