» » » Що подарувати тренеру?

Що подарувати тренеру?

Що подарувати тренеру?

Якщо ви часто займаєтеся в спортивному залі, то цілком можливо, що вже встигли подружитися з тренером. Тому в святковий день, безсумнівно, варто порадувати свого наставника і здивувати його подарунком.

Що можна подарувати своєму тренеру, ви дізнаєтеся з матеріалу даної статті.

Що подарувати тренеру: ідеї

  • Звичайно, тренер - це людина, яка більшу частину життя проводить в спортивному центрі. Тому відмінним варіантом подарунка стане той, який буде часто використовуватися на роботі. Наприклад, можна подарувати функціональну і містку спортивну сумку. Ще можна подумати про фірмову питної пляшці або стильних напульсники.
  • Безсумнівно, хорошим подарунком для тренера буде сертифікат на певну суму в магазин спортивних товарів, одягу або харчування. Що стосується одягу для спорту, то не рекомендується купувати речі на око.
  • Жінці-тренеру можна піднести як подарунок сертифікат на спа-процедуру або розслабляючий масаж. Також винуватиці торжества можна подарувати фартух з тематичним зображенням або написом.
  • Чоловікові можна подарувати сувенірний свисток з вітальною гравіюванням або пам`ятну кухоль з вашого спільного фотографією або прикольною написом. Також будь-який тренер зрадіє різним аксесуарам, якщо він володіє автомобілем (наприклад, масажний чохол для водійського крісла, антирадар або автомобільна подушка).
  • Найчастіше спортивні люди ретельно стежать за своїм харчуванням. Тому, якщо фінансові можливості не обмежують, то можна звернути увагу на різну техніку для кухні. Наприклад, жінці можна подарувати мультиварку. Це корисний прилад для швидкого приготування корисної та смачної їжі. Чоловікові можна піднести блендер, щоб він з легкістю міг готувати собі різні поживні коктейлі.
  • Будь-який тренер - це перш за все педагог. Тому винуватець торжества, напевно, зрадіє особливому презенту. Наприклад, можна подарувати орден з гордим написом "Кращому тренеру". А можна зробити подарунок своїми руками. Спечіть торт і прикрасьте його вафельної картинкою зі спортивною тематикою. Або можна зв`язати вовняні шкарпетки у вигляді кедів.


Обов`язково відвідайте розділ нашого сайту Подарунки. Тут опубліковано велику кількість статей з оригінальними ідеями подарунків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!