» » » Що подарувати чоловікові колезі?

Що подарувати чоловікові колезі?

Що подарувати чоловікові колезі?

Зазвичай при виборі подарунка приділяється увага смакам, уподобанням і захопленням винуватця торжества. Однак, коли потрібно визначитися з презентом для товариша по службі, можуть виникнути труднощі.

Що ж подарувати чоловікові колезі, ми розглянемо в даній статті.

Ідеї подарунків для колеги-чоловіки

канцелярський набір

Найпоширеніший, хоч і досить передбачуваний варіант подарунка - набір канцелярського приладдя. Такий подарунок дуже практичний і стане в нагоді будь-якого офісного працівника. Якщо хочеться зробити презент більш оригінальним або особистим, то можна піднести чоловікові авторучку з пам`ятною гравіруванням або щоденник в шкіряній палітурці.

чоловіча атрибутика

Вважається, що дарувати колегам одяг - поганий тон. Однак, не забороняється підносити в якості подарунка краватку, ремінь, запонки або затиск для краватки, чоловічий шийну хустку або шарф.

Якщо колектив великий, то можна зробити колективний подарунок і придбати для винуватця торжества стильні годинники.

Косметика

Колезі можна подарувати набір чоловічий натуральної косметики для обличчя або тіла. Актуальний презент - парфюмированная або туалетна вода або парфуми. Якщо ви боїтеся не вгадати зі смаком, то придбайте подарунковий сертифікат.

література

Корисний і практичний подарунок - набір спеціальної літератури. Можна купити книги, пов`язані з роботою колеги, або придбати твори улюбленого автора.

автотовари

Більшість чоловіків є автолюбителями. Тому актуальним подарунком будуть аксесуари для коханої "ластівки". Можна подарувати масажну накидку для автокрісла, яскраві чохли, мініатюрний пилосос для салону, іонізатор повітря або якісний ароматизатор.

Комп`ютерні аксесуари



Крім автомобільних подарунків досить затребуваними вважаються різні комп`ютерні гаджети. Можна подарувати колезі бездротову мишку або клавіатуру, USB-кухоль, лазерну указку, флешку в незвичайному корпусі або елегантний чохол для телефону або ноутбука.

прикольні подарунки

Крім того, подарунок може бути і з почуттям гумору. Подаруйте колезі футболку зі смішною написом або картинкою. Альтернативою послужить перекидний календар або гуртка. Можна зробити подарунок на будь-який смак, якщо замовити друк на виробі в поліграфічній фірмі.

їстівний подарунок

Крім цього можна замовити торт з вітальним написом або зображенням. Також можна спекти кондитерський виріб самостійно.

Або можна замовити набір маленьких шоколадок в індивідуальній упаковці або змайструвати обгортку своїми руками (наприклад, роздрукувати фото колеги на тонкому папері або зробити ескіз і прикрасити обгортку).

Звичайно, крім подарунка важлива атмосфера свята і увагу. Підпишіть велику вітальну листівку від усього колективу і прикрасьте робоче місце винуватця торжества різнокольоровими повітряними кулями. Можна "шумно" привітати колегу, озброївшись дуделка, хлопавками і конфетті. Обов`язково приготуйте фотоапарат і відображений процес привітання на фото.

Яким би не був подарунок, пам`ятайте, що головне - увагу і щирі вітання.

Можливо, в пошуку подарунка для колеги вам допоможуть наші наступні статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!