» » » Що подарувати начальнику-чоловікові?

Що подарувати начальнику-чоловікові?

Що подарувати начальнику-чоловікові?

Коли приходить якесь знаменна подія, кожен співробітник хоче надати увагу своєму начальнику і привітати його. В такому випадку завжди виникає питання, що подарувати начальнику-чоловікові. Дане питання цілком зрозумілий, адже про переваги свого начальника знають тільки наближені співробітники.

можливі подарунки

Якщо ви працюєте у великій компанії і є необхідність зробити подарунок генеральному директору, то тут потрібно добре подумати. Завжди хочеться, щоб подарунок був корисним і гідним. Наприклад, це може бути щось, що він зможе використовувати під час роботи або будинку в кабінеті - годинник (настінні або підлогові), барометр, візитниці, брендові ручки, usb-підставка для підігріву гуртки, тримач для мобільного телефону, металеві закладки для книг, сувеніри з дорогого матеріалу (наприклад, срібна ложка з гравіюванням) і т.п. Подарунок повинен відповідати його статусу.

Цілком вдалим варіантом подарунка стане обкладинка для паспорта, кружка з його улюбленої цитатою, журнал про рибалку (або про інше його хобі, яке вам відомо), сейф у вигляді книги, літаючий будильник і різні оригінальні подарунки типу настінного "карти підкорення світу", статуетки Оскара або кубка "Золотий шеф".

Можна ще подарувати набір шоколадних цукерок ручної роботи або коробку незвичайних цукерок, наприклад, у вигляді айфона (такі подарунки можна замовити на сайті Шокобокс). Не зайвим також буде солодкий торт з пляшкою коньяку всередині або в формі корабля або машини (такі речі робляться на замовлення). Крім того, можна подарувати начальнику дорогу каву, якщо він любить його пити, або навіть кавоварку. Замість кави підійде і елітний чай, упакований в паперовий пакет.



В якості особистого подарунка для чоловіка також підійде щось для релаксації. Наприклад, це може бути аромалампи або японський сад в мініатюрному вигляді.

Якщо у вашого шефа є автомобіль, можна придбати сертифікат на мийку або техобслуговування. Такий подарунок вже точно сподобається автовласникові.

Інші ідеї ви можете знайти в цих статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!