» » » Що подарувати чоловікові на 60 років?

Що подарувати чоловікові на 60 років?

Що подарувати чоловікові на 60 років?

Шістдесят років - дуже солідний вік. Думаю, з цим ніхто з читачів не буде сперечатися. Чоловіки, як правило, до шістдесяти років домагаються вже все, чого хотіли добитися. У них за плечима кар`єра, поруч сім`я - дружина, діти, а дуже часто, і онуки. Що подарувати чоловікові на 60 років? Що, взагалі, прийнято дарувати в такому віці, а чого дарувати не варто? Саме про це, давайте й поговоримо в даній статті. Спочатку, розглянемо деякі приклади подарунків, які можна подарувати, а потім, поговоримо про ті подарунки, які дарувати не варто.

Подарунки, які можна дарувати на шістдесятиріччя

Головне, щоб подарунок був від душі. Однак, це повинен бути солідний подарунок. Перед тим, як що-небудь купувати в якості подарунка, упевніться в тому, щоб він не був зайвим. Наприклад, дорогий наручний годинник - це чудовий подарунок. Але, якщо у людини вже є дорогі наручні годинники, навіщо йому ще одні? В такому випадку, можна купити, скажімо, дорогі настінні або навіть підлоговий годинник. Цей подарунок не тільки корисний (адже всі ми будуємо свій розпорядок дня по часу), але і прекрасна пам`ять про Вас і святі. Подарунок чоловікові на 60 років повинен йому обов`язково сподобається. Виходите з інтересів людини. Якщо чоловік любить читати, подаруйте йому якусь цікаву і красиву книгу, подарунковий варіант. Є багато людей похилого віку, які активно цікавляться Інтернетом, новинками в світі техніки і так далі. Намагаються, так би мовити, не відставати від часу і йти з ним в одну ногу. В такому випадку, гарним подарунком стане, наприклад, нетбук або електронна книжка. Пам`ятайте, однак, про те, що такий подарунок підійде далеко не кожному. Якщо людина великий поціновувач вина або коньяку, то можете купити для нього дорогу пляшку цього напою, в подарунковій упаковці. Іноді, дуже доречним буде безпосередньо запитати про бажаний подарунок. Багато людей будуть раді "замовити" саме те, що їм потрібно.

Якою має бути листівка в 60 років чоловікові

Даруйте не тільки подарунок, але і листівку. Листівка не повинна бути зі всякими приколами і мультяшними малюнками. Віддайте перевагу солідної і серйозною, але, в той же час, красивій листівці. Сьогодні вибір дуже великий, так що, Ви знайдете саме те, що заплануєте. До слова, вітальну листівку можна зробити своїми руками. Це не складно, до того ж, в Інтернеті таких інструкцій досить багато. Така листівка буде цінуватися набагато більше, ніж листівка куплена в магазині.

Яким не повинен бути подарунок чоловікові на 60 років



По-перше, він не повинен бути дешевим. Шістдесят років - дуже поважний вік. До всього іншого, як Ви розумієте, це ювілей. По-друге, подарунок не повинен бути непотрібним. Як ми вже говорили вище, подбайте про те, щоб точно дізнатися, що подарунок не буде зайвим і непотрібним.

Не варто дарувати дешеві сувеніри з сувенірних крамниць. Ці сувеніри будуть дуже довго припадати пилом на тумбочці, поки їх не закинуть куди-небудь в комору або в ящик. Не потрібно дарувати гроші. Адже, як правило, людина в цьому віці в такому подарунку не потребує. Краще акцентувати свою увагу на чомусь такому, що буде і практичним, але в той же час, і залишиться, як приємна пам`ять для людини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!