» » » Що подарувати хлопцеві 16 років?

Що подарувати хлопцеві 16 років?

Що подарувати хлопцеві 16 років?

Розглянемо приклади різних подарунків для молодих людей, на перший погляд це просто, але і тут є підводні камені. Що подарувати хлопцеві? 16 років буває один раз, і в цей день ми чекаємо чогось особливого від одного, від дівчини, від батьків. І все варіанти подарунків будуть радикально відрізнятися.

Подарунок від дівчини повинен, перш за все, випромінювати теплоту почуттів і доброту, подарований пов`язаний своїми руками шарф може принести більше радості, ніж безликий дорогий подарунок. І що подарувати хлопцеві: 16 років особлива дата. Можна піднести квитки в кіно, театр, на виставку, коробку улюблених цукерок, абонемент в тренажерний зал або басейн, в подарунковому виконанні предмети догляду за собою: гелі, шампуні, дезодоранти, туалетні води. Подарунком стане модна майка або светр, ремінь, рюкзак або сумка. Хорошим подарунком стане гарнітура до комп`ютера, телефону, плеєра. Не варто дарувати нижню білизну, креми від появи прищів, шампуні проти лупи або випадання волосся. Не варто дарувати хлопцеві на 16 років занадто дорогий подарунок, адже це передбачає рівноцінний взаємний відповідь.

Подарунок від одного хлопчикові 16 років вибрати легше, адже він відмінно знає таємні побажання товариша. Захопленому музикою, даруємо диски, плейер, колонки. Комп`ютерному генієві або геймеру інсталяційні диски, новинки ігор, або ж преміум-аккаунт для ігор (будь то Battlefield або Світ танків). Не треба дарувати прості пазли, іграшки пластмасові та плюшеві - це подарунки з дитинства. Це може асоціювати подарунок з тим часом, коли він усіма вважався дитиною



Батьки можуть спокійніше і розсудливо підійти до питання, що подарувати синові - 16 років повинні запам`ятатися. Це може бути новий мобільний телефон, нетбук, ноутбук або ігрова приставка. Так само буде доречно піднести подарунковий сертифікат на «круглу суму» або просто гроші, якими він сам зможе розпорядитися на свій розсуд. Головне, що це буде виконанням мрії сина.

Даруйте подарунки дорогі й дешеві, маленькі і великі - головне, що вони будуть від душі і обмежуватися тільки Вашим польотом фантазії і грошовими коштами. Удачі Вам у виборі подарунків!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!