» » » Що подарувати жінці 45 років?

Що подарувати жінці 45 років?

Що подарувати жінці 45 років?

Ювілей 45 років - значуща дата для кожної жінки. До святкування такого торжества готуються ґрунтовно, не забуваючи про подарунки. Поговоримо докладніше про те, що подарувати жінці на 45 років.

традиційні подарунки

Одними з кращих традиційних подарунків є ювелірні прикраси. Вони завжди милі серцю жінки і обов`язково піднімуть їй настрій. Ви можете подарувати як розкішне кольє, так і скромний кулон або вишуканий браслет.

Можна піднести декоративну косметику або парфуми. Але при виборі таких презентів необхідно обов`язково керуватися смаком іменинниці.

На 45 років можна піднести теплий плед, шаль, кімнатна рослина, елемент інтер`єру (ваза, світильник і т. Д.), Набір для вишивання або малювання, наручний годинник, побутову техніку або чайний сервіз. Будь-який з цих подарунків припаде до смаку винуватиці торжества.

Оригінальні подарунки



В якості оригінального подарунка можна піднести фотоальбом з кращими моментами з життя іменинниці. Його можна зробити самостійно або замовити. Якщо ж жінка ласун, то шоколад ручної роботи стане для неї відмінним презентом. А може, вона мріє про вихованця? Тоді здійсните її мрію і подаруйте їй кішку, собаку чи іншу тварину.

альтернативні варіанти

Похід в SPA-салон стане відмінним подарунком для жінки, дозволить їй відпочити і душею і тілом. Можна подарувати і сертифікат на послуги в салоні краси - такий подарунок дозволить виглядати іменинниці ще краще.

На 45 років жінці можна подарувати квитки в театр на її улюблену п`єсу. Якщо ж вона є прихильницею якоїсь групи або співака, піднесіть їй квитки на їх найближчий концерт.

Також вам стануть у пригоді ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!