» » » Що подарувати жінці на 60?

Що подарувати жінці на 60?

Що подарувати жінці на 60?

Вибір подарунків - справа непроста для багатьох. Навіть якщо ми добре знаємо наших близьких, придумати, чим здивувати їх в черговий раз, буває дуже складно (особливо, якщо у них вже майже все є). На щастя, вихід є: підказати, чим здивувати дорогу для вас жінку, допоможе стаття Що подарувати жінці.

А що робити, якщо вам потрібно підібрати подарунок для жінки, що святкує особливий ювілей - 60 років? Адже переваги людей безпосередньо залежать від їх віку: те, що сподобається 20-річній дівчині, навряд чи припаде до душі 60-річній жінці.

Вдалий вибір подарунка

Намагаючись придумати, що подарувати жінці на 60 років, постарайтеся уявити собі її мислення. Найчастіше в такому віці люди цінують прості речі - сімейне оточення, побутової затишок, спокій і комфорт, і з настороженістю ставляться до чогось складного і не дуже їм зрозумілому, начебто різноманітної техніки. Тому, швидше за все, дорогий сенсорний смартфон або мультиварка з величезною кількістю функцій і кнопок будуть не дуже вдалими варіантами подарунка для літньої жінки.

А ось великий і барвистий фотоальбом з безліччю сімейних фотографій, святкування з усіма близькими родичами напевно жінці сподобаються. Хорошим і оригінальним варіантом може стати родовід книга, якщо жінка цікавиться історією сім`ї. Інші ідеї подарунків ви також можете почерпнути зі статті Що подарувати жінці на День народження.

Подарунки для здоров`я

Всім нам хочеться, щоб дорогі нам люди жили якомога довше. У 60 років навіть найздоровіші люди нерідко починають страждати від різноманітних недуг, і подарувати дорогий жінці те, що забезпечить її здоров`я і комфорт, буде відмінним варіантом.



До того ж, не обов`язково, щоб це було щось не дуже привабливе, на кшталт набору таблеток або біодобавок. Подаруйте красиві і затишні пледи, бажано зроблені з натуральної вовни з безліччю корисних властивостей. Купіть зручне масажне крісло, подаруйте путівку на оздоровчий курорт. Всі ці подарунки досить оригінальні і напевно принесуть жінці чималу користь.

Подарунки для затишку

Як правило, жінки похилого віку люблять створювати затишок в домі своїми руками. Тому завжди можна подарувати їм щось красиве і відповідне нагоди - чайний набір, набір красивих диванних подушок, різні пристосування для рукоділля - шерсть, нитки для вишивання, спиці і т.д. Можна також подарувати квіти - не просто букет, а живі рослини в красивих горщиках.

Якщо ж жінка не надто любить щось робити руками, завжди можна подарувати їй те, що полегшить їй побутові справи - скажімо, зручний пилосос, що дозволяє не нахилятися занадто низько при збиранні, або посудомийну машину.

І не забувайте, що в будь-якому віці величезну роль грає не ціна подарунка, а те, які емоції ви в нього вклали. Якщо подарунок був обраний зі знанням захоплень і уподобань людини, з любов`ю, вручений з теплими побажаннями - напевно він припаде до душі жінці.

Якщо ж вам потрібно підібрати подарунок на 50-річний ювілей, в цьому вам допоможе стаття Що подарувати жінці на 50 років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!