» » » Що подарувати жінці на 55?

Що подарувати жінці на 55?

Що подарувати жінці на 55?

П`ятдесят п`ять років - це особлива дата в житті кожної жінки, тому подарунок не повинен бути банальним. Потрібно постаратися зробити так, щоб іменинниця запам`ятала і гідно оцінила його. Зазвичай на ювілей запрошують улюблених людей і близьких друзів, з якими прожитий великий період життя. Тому гості знають смаки і захоплення ювілярки. Але, тим не менше, вибір буває скрутним. Пропонуємо розглянути деякі ідеї того, що можна подарувати жінці на 55 років.

Подарунки від дітей

Від своїх дітей мати чекає подарунків з нетерпінням. Для жінки діти - це її частка і найважливіше з усього, що є на світі. Тому її серце буде тремтіти в очікуванні сюрпризів.

  • Можна подарувати своїй мамі незабутню подорож. А ось яку країну або місто вибрати, дітям підкаже пам`ять і серце. Можливо, мама народилася в іншому місті, в якому не була довгі роки, але часто про це згадувала. Подорож в її дитинство або юність стане несподіваним і приємним сюрпризом для неї. Путівка в далекі країни допоможе змінити обстановку, подивитися культурну спадщину іншої держави, дізнатися про життя людей в ньому. Такий подарунок однозначно залишить багато незабутніх вражень і прекрасних емоцій.
  • Виберіть одну з найулюбленіших фотографій мами, незалежно від її віку на ній, і замовте портрет на полотні. Мама буде приємно здивована.
  • Довгі роки мама присвячувала своє життя дітям, забуваючи часом про себе. Організуйте їй подорож в самий шикарний spa-салон з повним спектром послуг. Все спа-центри пропонують сертифікати на свої послуги.
  • Підготуйте для своєї мами сценарій і місце проведення заходу. Нехай в цей день вона ні про що не думає, за неї це зробите ви. І якщо у вас є власні діти, вони теж повинні взяти участь в цьому святі.

Подарунки від друзів



Друзі - це зазвичай ті люди, з якими протягом багатьох років ювілярка пройшла рука об руку. Це люди, з якими ділилися біди і радощі. Тому хочеться, щоб подарунок був незабутнім, яскравим і нестандартним. Що ж можна подарувати на 55 років?

  • Подаруйте їй сертифікат на майстер-клас. А ось який саме, друзі повинні знати напевно. Але якщо є сумніви, діти в цьому можуть допомогти. Іменинниця давно мріяла зайнятися рукоділлям або навчитися мистецтву малювання на піску, але часу завжди не вистачало? А може, вона завжди хотіла зробити кінну прогулянку по лісі, але не наважувалася на це? Буде чудова нагода це зробити.
  • Відмінним подарунком стане ювелірну прикрасу, зроблену на замовлення. Це може бути красива брошка, кільце або кулон. В залежності від уподобань іменинниці як металу краще вибрати золото або срібло. Дизайнерське виріб - чудовий подарунок на ювілей, який буде завжди з жінкою протягом всього життя.
  • Сучасну жінку залучають і різні пристрої. Ринок сьогодні переповнений планшетами, смартфонами, електронними книгами. Подаруйте їй одну з найостанніших моделей. Сьогодні це дуже актуально.
  • Мультиварка. Вона просто необхідна жінці. Цей диво-горщик стане справжнім помічником на кухні. З його поява час на приготування різних страв значно зменшиться.


Це лише деякі варіанти подарунків, які будуть приємні іменинниці. І не забудьте замовити шикарний букет її улюблених квітів. При бажанні сьогодні можна замовити оригінальні букети з шоколадних цукерок, квітів в колбі, у вигляді фігури або статуетки.

З вибором подарунка для жінки до інших свят вам допоможуть наступні статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!