» » » Що подарувати мамі на 55?

Що подарувати мамі на 55?

Що подарувати мамі на 55?

П`ятдесят п`ять років - це не тільки знаменна дата в житті кожної людини, а й своєрідний і не зовсім простий кордон саме для жінки. У цьому віці жінки, як правило, йдуть на заслужений відпочинок. Саме тому, щоб привітати маму з 55 - річчям потрібно пам`ятати, що це не черговий День народження, а переломний момент в її звичному і усталеному способі життя. Потрібно проявити не просто любов, прихильність, повагу, але і максимум турботи і тактовності. Адже в цей час найріднішої людини у Вашому житті доведеться не просто. Давайте спробуємо розібратися в питанні, що подарувати мамі на 55?

Подарунки, які не варто дарувати



Подарунок - це завжди складний вибір. Подарунок мамі - вибір подвійно складний. Вік 55 років ще більше ускладнює завдання. Для початку, хотілося б відзначити те, що не слід дарувати:

  1. Антивікова косметика. Дама в будь-якому віці хоче залишатися красивою і молодий. Навіть якщо це Ваша мама, не варто нагадувати їй подібним подарунком про те, що їй необхідно боротися з віком. Повірте, вона сама прекрасно знає всі свої зморшки, і навіть супердорогий крем від зморшок не додасть їй радості та гарного настрою.
  2. Речі, корисні в господарстві. Не потрібно думати, що нова каструля або сковорідка, будь вона хоч самій нанотехнологічних, викличе інші почуття, крім думок про майбутні годинах і днях, проведених біля плити. Навіть якщо Ваша мама обожнює вести домашнє господарство, цим подарунком Ви не порадуєте її.
  3. До цієї ж категорії відносяться і всіляка побутова техніка: пилососи, кухонні комбайни, блендери і так далі. Все, що здатне нагадати про домашніх клопотах і повсякденності дарувати мамі не варто.

Вибираємо подарунок мамі на 55 років



Всі мами різні, але вони однаково улюблені, а значить, своїм подарунком ми повинні висловити те, що ми їх розуміємо і підтримуємо. Згадаймо про те, що тепер у нашої мами з`явиться багато вільного часу і можливість займатися тим, про що вона давно мріяла, але не вистачало ні часу, ні сил. Ось наскільки ідей подарунків.

  1. Подорож. Будь-яка людина мріє подивитися світ. Зміна звичної обстановки і яскраві враження допоможуть жінці зрозуміти, що пенсія - це зовсім не кінець активного життя, а її початок! Якщо Вам дозволяють кошти - надішліть маму в Париж, можливо, вона мріяла побачити Єлисейські поля або скарби Лувру. Тут все залежить від уподобань та інтересів ювілярки. Бракує грошей на путівку в Європу або екзотичну країну - оплачений похід в спа - салон може стати виходом!
  2. Якщо Ваша мама вела активний спосіб життя, то не варто зупинятися. Красива спортивна форма та взуття викличе бажання зайнятися спортом. А абонемент у фітнес - клуб такий потяг здійснить.
  3. Мама не шанує спорт - може контрамарка в хороший театр підніме їй настрій!
  4. Ваша мама все життя багато працювала, напевно вона мріє просто виспатися! Чому б не допомогти їй в цьому. Красива постільна білизна, зручний матрац і подушки, невагоме і теплу ковдру вона напевно оцінить по достоїнству.
  5. Мама завжди любила тварин, мріяла завести вихованця? Може, настав час? Милий щеня не тільки стане загальним улюбленцем, але і не дасть занудьгувати! Прогулянки та ігри стануть не тільки обов`язком, а й корисним проведенням часу. Не варто боятися, що щеня або кошеня принесе масу клопоту і неприємностей. Це будуть приємні клопоти!
  6. Якщо у Вас категорично немає часу, щоб обміркувати можливий подарунок, можна знайти більш просте рішення - прикраси або духи. Це трохи банально, але якщо Ви добре знаєте смаки мами, можна підібрати щось дійсно оригінальне!

Який би подарунок Ви не підготували для коханої мами, в цей особливий день постарайтеся захистити її від усіляких турбот по організації свята. Ну і звичайно, букет її улюблених квітів, і найважливіші слова в її житті: «Мама, ми тебе любимо!»



Увага, тільки СЬОГОДНІ!