» » » Як привітати маму?

Як привітати маму?

Як привітати маму?

У наших близьких трапляються свята. День народження, іменини, професійне свято і торжество на всіх: Новий рік або річниця весілля. Як привітати дитину або чоловіка знають усі, а от, як привітати маму? Рідко хто замислюється про те, що потрібно мамі, адже вона піклується про всіх, забуваючи про власні бажання. Для початку потрібно визначитися, з чим ми будемо вітати маму.

Як привітати маму з Днем народження

Своє свято любить кожен, і навіть мама, напевно, в цей день трохи частіше посміхається. Якщо у сина або дочки все в порядку, ніхто не хворіє, мама, в будь-якому випадку, буде щаслива. Але варто спробувати і зробити для неї свято. Якщо в голову приходить тільки ідея класичного подарунка - не потрібно гнати її геть. Можна вибрати для неї гарне взуття, в якій мама буде виглядати як школярка, шарфик або браслет.

Як привітати маму з днем народження, якщо не тільки подарунок викликає сумніви. Вранці, поки вона спить, можна приготувати мамі сніданок з незвичайним оформленням. Наприклад, купити екзотичні фрукти і зробити каву з вершками. Обов`язково поставити букет у вазу. Нехай це будуть не суворі і манірні троянди, можна купити квіти і простіше. А головне - щоб у вітальні все лежало на своїх місцях, адже свято буде зіпсовано, якщо речі і предмети не розташуються на місцях.

День матері



Точно за таким же сценарієм можна привітати маму з днем матері. Після того, як мама поснідає, можна влаштувати незвичайний день. Наприклад, запросити фотографа і зробити кілька шикарних фотографій. Або запросити художника. Нехай намалює матір у звичній для неї обстановці. Якщо немає можливості спеціально фотографуватися, можна замовити фотоальбом в компанії, яка розмістить фотокартінкі в потрібному порядку в красивій книжці. А, потім подарувати цей презент з красивим бантом. Нехай там будуть фото, де мама красива, де їй добре. І неодмінно така фотографія, де вона з вами.

Як привітати маму з 8 березня

Важко придумати, як привітати маму з 8 березня. Купити мімозу або цукерки - прекрасно, але банально. А що, якщо зробити для мами пікнік? Звичайно, ще прохолодно, але це привід підготуватися краще. Взяти теплий плед, влаштувати мамі відпочинок в шезлонгу і приготувати в термосі гарячий глінтвейн. Нехай мама не робить нічого, нехай вона спробує просто відпочивати!



А от увечері, коли вона втомиться від цього відпочинку, покажіть мамі фільм, який вона напевно хотіла б подивитися. Влаштуйте їй зручну місцину, дайте їй теплий халат. А коктейлі і парасольки в склянці не завадять.

Як привітати з народженням дочки або сина

Але бувають і нестандартні ситуації. Привітати з народженням сина маму непросто. Адже жінка, у якої народилася дитина, собі не належить. Їй не можна їсти нічого зайвого, не можна пити. Але тоді і в гості до новонародженого не сильно-то й запрошують. Найкраще написати СМС, або просто зателефонувати. Крім того, подарунок можна доставити кур`єром. Новонароджений в сім`ї - велике щастя, величезна любов і разом з тим, багато турбот. Жінка з дитиною, яку вона годує грудьми, має потребу в турботі, в любові і опіки. Все, що може стати в нагоді годувальниці - актуально і буде до місця. Це і молокоотсос і все, що пов`язано з годуванням. Є в магазинах одяг для годування, повірте, це зручно.

Якщо дитина підросла, став самостійним, він все одно залишається маминої гордістю і улюбленцем. Жінка відчуває сильні почуття, коли дивиться на свою дитину. Привітати з народженням дочки маму потрібно, так само як і саму дочку. Це привітання жінка оцінить і ніколи не забуде. Недарма прийнято, приходячи на день народження до дочки, дарувати квіти її мамі. Якщо ви цього не знали - запам`ятайте. Теплий халат, в якому можна ввечері дивитися мелодраму або ваза для фруктів - класика. А можна зробити нетривіальний дар, якого аж ніяк не очікують. Це може бути запрошення в солярій, басейн або салон краси.

Якщо подарунок вибирати з думкою про людину, який не байдужий, якщо повагу і любов до нього в пріоритеті - презент вийде до місця і буде радувати і служити довго.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!