» » » Як привітати дідуся?

Як привітати дідуся?

Як привітати дідуся?

Скоро у вашого дідуся день народження, можливо це кругла дата, а значить до підготовки святкування ювілею потрібно звернути особливу увагу або у вас скоро народиться дитина і ви заходите привітати з цією подією вашого дідуся. Хоч до самої події ще є час, але потрібно все продумати заздалегідь і задатися питанням, як привітати дідуся.

Радісні приводи для поздоровлення можуть бути абсолютно різні. Якщо у вас народилася дитина, то ви думаєте про те як привітати дідуся з народженням онука. Якщо ж у дідуся просто день народження, то ви думаєте, як привітати дідуся.

передсвяткова підготовка

Щоб все вийшло так як ви хочете - потрібно все спланувати заздалегідь. Тут є кілька варіантів, в залежності від того з чим ви будете вітати вашого дідуся.



Якщо у дідуся день народження, то потрібно продумати подарунок. А над тим, як привітати дідуся з ювілеєм, потрібно думати з особливою увагою і турботою. Це дуже важливо. В першу чергу потрібно звернути увагу на захоплення вашого дідуся, може він щось колекціонує, і ви могли б подарувати новий екземпляр в його колекцію. Якщо ваш дідусь любить полювання, то можна замовити якусь гравіювання на прикладі рушниці, також можна подарувати хороший бінокль про який він давно мріяв. Або ваш дідусь захоплюється технікою і ви можете його порадувати який-небудь цікавою новинкою. У разі, якщо ви до сих пір в глухому куті і не знаєте, що можна подарувати, то можна роздрукувати фотографії вашої сім`ї великого формату, підписати їх теплими словами, побажаннями і подарувати. Або ж з фотографій можна набрати фотоальбом.

Подбаймо про листівку

Залежно від того події з яким ви вітаєте дідуся, можна підібрати різні листівки. Якщо дідусь святкує ювілей, ви можете купити велику вітальну листівку на якій буде написано "Вітаємо дідуся з ювілеєм". Якщо ж ви думаєте над тим як привітати дідуся з народженням онука чи онуки, то швидше за все в асортименті листівок буде привітання на випадок якщо вам потрібно привітати дідуся з народженням внучки. Коли ви купили листівку, її потрібно підписати. Можете підібрати гарний вірш, або написати його самі. Це повинно бути теплі вітальні слова, які ви присвячуєте вашому дідусеві. Не забудьте також вказати тих людей, які вітають дідуся і поставити дату. Дідусеві буде вкрай приємно що ви самі її оформили.



З "подарунковим набором" ми визначилися. Тепер потрібно продумати як і де буде проходити святкування. Але тут потрібно також враховувати особисті побажання дідуся. Можливо він захоче запросити приятелів і святкувати хоче в якомусь тихому ресторані або ж навпаки, дідусь захоче зібратися вдома, з усіма своїми близькими людьми і посидіти в сімейному колі. Постарайтеся заздалегідь дізнатися, чого захоче дідусь.

свято

Після того як всі приготування виконані, вам залишається тільки чекати цього знаменного дня. Уявімо, що цей день настав і ви починаєте вітати вашого дідуся. Якщо у вас немає можливості побачити дідуся сутра, то можете зателефонувати сутра і привітати його по телефону. За правилами етики онуки вітають дідуся першими. У будь-якому випадку, дідусеві буде дуже приємно і ви підніміть йому настрій вже з самого ранку.

Якщо святкування випало на вихідний день, то в обід можна влаштувати застілля, яке було заплановано заздалегідь. Господиням варто подбати про те, щоб були приготовлені улюблені страви дідуся. Має зібратися вся родина. Якщо у вас є зовсім недавно народилася дочка, то прийдіть привітати дідуся з онукою. Це продемонструє те, як сильно цінують дідуся в родині і як добре до нього всі ставляться. Дідусеві буде приємно бути в центрі уваги.

Бажано щоб родичі вимовляли вітальні тости і дякували дідуся за все що він зробив для сім`ї. У міру привітання можна починати вручати подарунки імениннику.

Під час святкування можна робити фотографії, щоб пам`ять про те як онуки вітають дідуся залишилася назавжди.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!