» » » Як привітати бабусю?

Як привітати бабусю?

Як привітати бабусю?

Для близьких людей ніколи не шкода теплих і добрих слів, які хочеться говорити частіше, щоб передати всю повноту своїх почуттів. Звичайно ж, не варто чекати свята, щоб отримати привід проявити турботу і ніжність. Для цього будь-який час стане придатним і доречним. У цьому питанні діти набагато мудріше дорослих, вони висловлюють свої нагальні почуття, для них немає умовностей, які притаманні дорослим.

Привітання - це вираження почуттів

Батьки - найдорожчі люди для будь-якої людини. Але не варто забувати і про бабусь з дідусями, які часом роблять для нас навіть більше, ніж мами і тата. Саме тому свято може стати відмінним варіантом для того, щоб висловити свої почуття. Але варто заздалегідь продумати те, наприклад, як привітати бабусю. Згадайте її найсмачніші на світі пироги, мудрі поради, яскраві фарби дитинства.

Якщо ви навіть просто скажете їй все, що відчували в ті прекрасні моменти, подякуйте за життєву мудрість - бабусі будуть дуже приємні ваші слова, вона обов`язково оцінить вашу щирість. Часом матеріальні подарунки роблять людей щасливими, а просте спілкування, розмови по душам.

Вітаємо бабусю з онуками

З появою в сім`ї новонародженого, за клопотами та привітаннями молодій матусі бабусі залишаються осторонь. Хоча при цьому вони виступають головними помічниками та порадниками у вихованні дитини. Тому обов`язково потрібно привітати бабусю з онукою, але при цьому варто врахувати, що такий статус не варто співвідносити з віком. Навпаки, краще підкреслити молодість і красу новоспеченої бабусі. Невеликі тематичні презенти підійдуть і для того, щоб привітати бабусю з народженням онука.



Завжди будуть актуальними і доречними красивий букет квітів, коробка цукерок. Адже ніколи не варто забувати, що будь-яка жінка завжди залишається жінкою, навіть не дивлячись на свій статус або вік. Але такий варіант доречний при офіційному привітанні.

Для більш неформального привітання варто вибирати більш індивідуальні подарунки, можливо, з підтекстом чи веселі, але тільки, якщо вони підійдуть під особистісні характеристики вітаю. Привітати бабусю з народженням внучки можна тими ж способами, про які говорилося вище. Важливо лише підкреслити, що тепер бабуся стає берегинею сімейних традицій, і внучка повинна буде успадкувати все, що вона їй захоче розповісти.

Вітаємо бабусю з Днем народження



День народження бабусі має стати для онуків особливим приводом, що вимагає незвичайного підходу. Привітати бабусю з ювілеєм можна традиційними кольорами і тортиком. А можна подумати, згадати її переваги або захоплення і зробити особливий подарунок. Може бути, згадається щось тепле і добре з дитинства, спогади, які до сих пір гріють вам душу. У зв`язку з цим епізодом непогано придумати якийсь презент, який буде нагадувати бабусі про той випадок і стане джерелом приємних емоцій.

Як невеликий презент можна використовувати старі фотографії, оброблені на ваш розсуд. Головне, щоб вони були важливі для бабусі як пам`ять і не давали старіти душею. Дізнатися, що можна ще подарувати бабусі ви можете зі статті - «Що подарувати бабусі на день народження?».

Вітаємо бабусю з весільною річницею

Щасливими з упевненістю можна вважати людей, які все життя пройшли рука об руку, пережили всі труднощі і негаразди, але залишилися вірними один одному, виростили дітей, дочекалися онуків. Привітати дідуся і бабусю з річницею весілля - значить вшанувати їх, проявити турботу і повагу. Траплялося на їх шляху всяке, але в привітанні варто підкреслити, що ви пишаєтеся їх стійкістю, берете приклад з їх сімейного щастя.

Можна підготувати презентацію з використанням фотографій, які відображають ключові події спільного життя дідуся і бабусі, або підібрати ілюстрації до сімейних історій і переказів. Таким же чином можна зробити великий колаж, яким пара зможе милуватися в будь-який час. Можна також інсценувати цікаві випадки з сімейної хроніки.

Дуже гарний варіант привітання - вірші. Привітати бабусю можна як власним творінням, що буде особливо їй приємно, так і відповідними нагоди знахідками з інтернету. Важливо лише продумати, які почуття ви хочете висловити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!