» » » Як зробити листівку для бабусі?

Як зробити листівку для бабусі?



Як зробити листівку для бабусі?

Листівка до свята, зроблена своїми руками, викликає приємних емоцій набагато більше, ніж куплена в магазині. Вона може послужити оригінальним доповненням до будь-якого подарунку і бути приуроченої до будь-якого свята. Чи не будуть винятком і листівка, підготовлена для наших рідних. Про те, як зробити листівку для бабусі, ми поговоримо в цій статті.

Листівка бабусі

  • Листівку можна зробити як аплікацію. Це може бути вишивка, а може малюнок. Потрібно порадитися з батьками, як намалювати бабусі листівку або склеїти її з аркуша паперу або картону та додаткових декоративних елементів.
  • Перш за все, потрібно підготувати аркуш паперу. Він стане основою для нашої майбутньої листівки. Бажано, щоб матеріал, з якого виготовлений папір, був щільний. Вона не обов`язково повинна бути білого кольору, листівка улюбленої бабусі може бути бежевого, піщаного, блакитного, рожевого кольору, може бути навіть червона або синя. Головне, щоб елементи, які на ній будуть нанесені, добре виглядали і читалися. Хороша основа може вийти з листа фактурного паперу або не дуже щільного картону.
  • Далі потрібно придумати текст привітання, відповідно зі святом, до якого приурочена листівка. Так як це привітання для своєї бабусі, він не повинен бути сухим і офіційним. Текст потрібно постаратися скласти таким чином, щоб він не звучав занадто банально. Можна перерахувати ті конкретні моменти, за які ви бабусі вдячні, побажати їй потрібно те, чого вона насправді хоче. Ні в якому разі не потрібно використовувати стандартних фраз. Якщо складно самостійно скласти вітальний текст, можна звернутися за допомогою до інтернету. Вибрати кілька варіантів готових поздоровлень і, грунтуючись на них, створити своє. Можна підібрати їх у віршованій формі і спробувати вставити туди щось особисте.
  • Далі потрібно продумати композицію майбутньої вітальної листівки. Визначитися, де розташовувати вітальний текст, де будуть знаходитися декоративні елементи. Текст можна роздрукувати на окремий лист за допомогою принтера. Але найкращим варіантом буде, якщо написати його від руки. Така листівка буде виглядати більш зворушливо, душевно, і не залишить бабусю байдужою.
  • Далі потрібно вибрати для оформлення декоративні елементи. Це можуть бути зображення, подібні до тих, які знаходяться на звичайних покупних листівках. Вони повинні відповідати свята, з яким ви вітаєте бабусю. Це може бути листівка з 8 березня, з Днем народження, з Новим Роком, а може бути і листівка бабусі з народженням внучки. Їх можна надрукувати на кольоровому принтері, вирізати з журналу, зі старих листівок. Але найкраще намалювати самостійно. Ще один дуже хороший варіант оформлення, це помітно фотографії, де ви зображені разом з бабусею. Цим способом також може бути прикрашена листівка бабусі і дідуся.
  • Залишається акуратно написати на листівці вітальний текст, прикрасити її вибраними декоративними елементами. Поставити свій підпис.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!