» » » Як намалювати листівку?

Як намалювати листівку?

Як намалювати листівку?

Отримувати подарунки і привітання від близьких людей в свята і дні народження завжди приємно. А коли подарунок або вітальна листівка зроблені своїми руками - приємно подвійно, адже в них вкладена частинка душі того, хто з щирою любов`ю робив їх для вас. Якщо і ви надумали порадувати знайомого саморобної листівкою, спочатку подумайте: чи оцінить він ваші старання? Процес створення красивої рукотворної листівки досить копіткий і трудомісткий, недарма кращі їх зразки прирівнюються до маленьких творів мистецтва. І вам буде прикро, якщо листівка, на яку ви витратили стільки часу і сил, буде недбало кинута на стіл, навіть не прочитана. Такі листівки варто робити тільки для найближчих і дорогих вашому серцю людей, які будуть роками зберігати їх на добру пам`ять.

підготовка

Якщо ви утвердилися у своєму рішенні, перед тим як намалювати листівку, треба спочатку визначитися якими матеріалами ви вже маєте в своєму розпорядженні, і що вам може ще знадобитися. Запасаємося всім необхідним і приступаємо безпосередньо до творчості.

Тепер слід подумати, що намалювати в листівці і накидати на папері кілька ескізів олівцем. Чи не переоцінюйте свої таланти, краще зобразити щось досить просте, але яскраве, виразне, що символізує свято, до якого ця листівка приурочена. Зовсім не вмієте малювати? Можна трохи схитрувати і роздрукувати на принтері, який сподобався вам, чорно-білий контур з дитячої «розмальовки», або намалювати фігурки-примітиви, символічно зображують зірки, квіти, ялинки або сніжинки. Головне - все це потім красиво розфарбувати і декорувати.



Підготовчі роботи завершені. Беремо чистий білий аркуш хорошого паперу для креслення, згинаємо його навпіл. На лицьову сторону по центру наносимо тонким олівцем обраний малюнок. Намічаємо контури вітальній написи.

Різні варіанти листівок

Якщо ми хочемо намалювати листівку своїми руками в модному вінтажному стилі, краще всю її розфарбувати акварельними фарбами, що приглушить колір і створить легкий наліт старовини. Малюнок повинен теж відповідати обраному стилю. Ведмедики Тедді, наївні кошенята або янголята цілком впишуться в задуманий образ. Тонка вітіювата підпис успішно завершить справу.



Листівка для дитини повинна бути більш яскрава і весела. Наприклад, намалювати листівку з Днем народження для малюка можна, використовуючи гуаш, «золоту» і «срібну» гелеві ручки для промальовування контурів, іскорок і зірочок. Зобразіть улюбленого казкового персонажа або торт зі свічками, яскраво розфарбуйте не тільки малюнок, але і фон, декорують листівку блискітками і об`ємними деталями - бантиком або квіточкою з паперу. Напис зробіть коротку, великим, добре читаним шрифтом.

Якщо ви не знаєте, як намалювати листівку мамі, зупиніть свій вибір на букеті її улюблених квітів. Перев`язати букет можна справжньою атласною стрічкою. Для цього зробіть в потрібному місці листівки дві акуратних паралельних прорізи по ширині стрічки. Простягніть стрічку через них і зав`яжіть на лицьовій стороні в красивий бант. Зайві кінці обріжте ножицями. Також листівку можна декорувати мереживом і красивими гудзиками, пришивши їх до паперу або закріпивши спеціальним силіконовим клеєм. Не забудьте написати текст поздоровлення, не скупіться на слова подяки і хороші побажання - мамі завжди буде приємно їх читати.

Давати поради, що можна намалювати на листівці для одного або коханої дівчини ми, мабуть, не будемо. Тут меж для польоту вашої фантазії просто не існує.

Якщо у вас немає ні часу, ні матеріалів для малювання, але є комп`ютер і бажання зробити свою листівку, ви завжди можете скористатися сервісом Яндекса «листівки». У ньому є можливість створювати барвисті віртуальні листівки і розсилати їх адресатам за допомогою електронної пошти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!