» » » Як оформити листівку?

Як оформити листівку?

Як оформити листівку?

Коли виникає необхідність привітати когось зі святом, майже завжди приходять на розум квіти і листівка. З квітами все ясно, вони продаються всюди, листівка ж - кілька інтимний момент. Можна просто купити першу ліпшу з уже готовими привітаннями в ній, а можна написати побажання від душі. Більш того, можна картку зробити самому, або просто декорувати вже готовий виріб. У цьому випадку ваш презент стане незвичайним і покаже особливе ставлення до іменинника. Отже, як оформити листівку?

Як оформити листівку своїми руками

Щоб ваша листівка стала феєричною і чарівної, її можна зробити самостійно. Для цього існує кілька можливостей.

  • Об`ємні листівки. Для оформлення такої картки використовується гофрокартон, який нарізається смужками і кріпиться на основу торцем, звичайна кольоровий папір, скручена в техніці квіллінг. Крім цього, обсяг можна створити аплікацією, коли деякі елементи приклеєні до основи тільки частково.
  • Листівки, оформлені з використанням тканини, мережива, стрічок, намистин або гудзиків. На таких виробах, можна зустріти навіть натуральні матеріали - маленькі шишки і сушене листя. Однак це трудомісткий процес підготовки і фіксації матеріалів на листівці.
  • Є листівки, які на вигляд цілком звичайні, а при розкритті, висувається об`ємний сюжет, який легко складається.

Ми розповімо, як красиво оформити листівку зсередини, як зробити так, щоб той, хто отримає такий презент, здивувався і відчув тепло вашої душі.

Перший спосіб. Вкласти в листівку вітальний лист. Якщо картка кольорова, то ця деталь повинна бути білою. Важливо, щоб вона була трішки менше розвороту. Дуже красиво, якщо по краях вітального вкладиша ви приклеїте смужки перфорованого, контрастного малюнка-орнаменту. Для того щоб виготовити таке чудове прикраса, знадобиться дирокол зі спеціальною насадкою «ажур».



Другий спосіб. Розгорнувши листівку, вклейте в неї такого ж формату аркуш паперу контрастного кольору, в якому попередньо виріжте віконце з химерною рамкою. Ось в ньому і напишіть вітальні слова.

Як можна оформити листівку, щоб вона мала остаточний, закінчений вигляд? Покладіть її в конверт. Тільки конверт варто зробити самостійно. Використовуючи аркуш ватману, викрийте з нього конверт. Можна зробити по аналогії з готовим. Потім скупайте його в слабо завареному кави, постарайтеся, щоб «фарба» розподілилася нерівномірно. Це зробить папір состаренной, винтажной. Висушіть. Проведіть під лінійку лінії згину ножицями або тупим ножем. Зберіть конверт.

Тепер його можна прикрасити білим паперовим мереживом (виріжте хвилястий край у смужок тонкого паперу). Підклейте мереживо по периметру заорювали частини конверта. Не потрібно виріб склеювати. Оформіть його стрічкою, зафіксувавши її поперек конверта. Кінці стрічки зв`яжіть бантом, попередньо вклавши всередину листівку.

Оформити листівку з днем народження або з новим роком легко і цікаво. Не завжди потрібно для цього мати спеціальний інструментарій. Часто можна обійтися і підручними, наявними в господарстві засобами. І тоді листівка вийде доброї, справжньою і бездоганною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!