» » » Як робити валентинки?

Як робити валентинки?

Як робити валентинки?

Давно відомо, що найголовнішим святом для всіх закоханих пар є День Святого Валентина. У це свято прийнято вітати своїх коханих, дарувати квіти, цукерки, найрізноманітніші романтичні подарунки. Саме в цей день молоді люди набираються сміливості і роблять пропозиції руки і серця своїм дівчатам. Однак найдавнішим і найбажанішим подарунком в цей день є листівка або як її називають «валентинка». Як зробити валентинку? Її можна без особливих складнощів придбати в магазині, а можна вкласти душу в свій твір.

Як робити валентинки для коханих, щоб вони були не банальними, а оригінальними і красивими, завдання не з простих. Можна, звичайно, піти простим шляхом і для тих, хто вже зовсім не хоче творити, завжди існує варіант вирізаного з паперу сердечка, що само по собі вже є валентинкою. Звичайно, тоді доведеться неабияк поламати голову над текстом, щоб привітання могло порадувати улюблену і компенсувати дефіцит уяви. Тим же, хто не боїться труднощів і в дитинстві любив ходити на уроки праці та малювання, варто озброїтися клеєм, кольоровим папером, найрізноманітнішими підручними засобами і діяти.

Перший варіант



Існує такий вид паперового ручної роботи, як «квіллінг». Це старовинне англійське мистецтво, що було популярно у черниць середньовіччя. Суть його полягала в накручування смужок паперу на гусяче перо і створення різних композицій з отриманих листочків. Його можна використовувати і для листівок. Для початку беремо картонку, вирізати її можна в формі прямокутника, можна, звичайно, у формі серця, можна скласти книжечкою. Коли основа буде готова, приступаємо до підготовки деталей. Беремо нещільно, кольоровий папір, накручуємо її навколо, наприклад, зубочистки, після, знімаємо з основи і залишаємо в закрученому вигляді. Робимо багато таких заготовок. Можна одного кольору, можна різних. Якщо, наприклад, взяти все красно листочки, то уклавши скорочення листочки у формі серця і наклеївши їх на ПВА, вийде листівка. Звичайно, особливою оригінальністю в плані ідеї вона собою представляти не буде, але, по крайней мере, виглядати буде досить оригінально. Можна проявити велику фантазію, наприклад, пріплюснув закручені листочки у формі човників, вийдуть відмінні пелюсточки і листочки для квітів. Уклавши з них ромашки, трояндочки навіть орхідеї, можна отримати чудову основу для любовного визнання. Ще один варіант композиції, це слово "Love" або "Люблю", просто, але романтично.

Другий варіант



Як робити валентинки, щоб відзначитися оригінальністю? Листівка - пазл. Її ідея, швидше, навіть не в тому, що зображено на листівці, важливо придумати романтичний і особливе послання, написавши його на іншій стороні листівки. Основою може бути навіть куплена валентинка з магазину, хоча ідеальний варіант - це намалювати на картоні щось самому. Отже, беремо листівку, пишемо все що задумано і ріжемо її на фрагменти. Можна використовувати варіант традиційної форми пазлів, а можна просто нарізати її на геометричні фігури. Потім, найцікавіше, шматочки листівки можна заховати по всьому будинку і коханий або кохана зможе зібрати довгоочікуване послання після посилених пошуків з особливих місцях в квартирі. Це допоможе підняти настрій і перемкнути думки на романтичний лад, особливо якщо супроводжувати пошуки підказками, за які потрібно буде «розплачуватися» поцілунками.

Можна проявити ще більше фантазії і зробити листівку - льодяник на паличці. Для цього буде потрібно картон, паличка від коктейлю, бісер і багато клею. Отже, беремо щільний картон, складаємо його вдвічі і вирізам з нього задуману фігуру. Універсальний варіант, знову ж таки, сердечко, можна і просто кружечком. Коли основа буде готова, обмазуємо дві половинки густо клеєм, вкладаємо трубочку від коктейлю або сплощений шматок картону і склеюємо. Вийшов льодяник на паличці. Прикрасити його можна по-різному. Взяти бісер, і на промазану клеєм сторону, укласти його в вигляді слів або малюнка. Можна просто прикрасити її на свій смак, можна написати багато приємних слів коханій людині, тут все просто.

Любителі орігамі можуть скласти об`ємне серце з паперу, вийде чудова, в своєму роді, листівка. Також здорово виглядають листівки - книжечки, де на кількох сторінках пишуться освідчення в коханні. Все, за великим рахунком, залежить тільки від фантазії і як робити валентинки - особиста справа кожного закоханого. Не важливо, яка вона буде, важливо, що створена і подарована вона буде від усього серця, з любов`ю. Дізналися, як робити валентинки? Тоді варто спробувати!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!