» » » Як привітати дочку?

Як привітати дочку?

Як привітати дочку?

Найголовнішою подією, після народження дитини, є перший день народження. До нього готуються всі батьки, намагаються зробити все якось по-особливому, стільки суєти, підготовки, гостей. Цікаво, а як привітати дочку, якщо їй всього виповнюється рік, два або десь близько того? Батькам не варто забувати, що їхня донька ще дуже мала і може злякатися сторонніх людей, тому буде краще, якщо в гості прийдуть тільки близькі, бабусі і дідусі, хресні. Не варто кликати багато народу, пам`ятайте, що дитина швидко втомиться від людей і суєти. Не забувайте, що у вас попереду ще багато днів народжень та інших свят.

Вітаємо дорослу дочку

Як привітати дорослу дочку? Ось ваша дочка і виросла. Погодьтеся, що час пролетів непомітно. Їй вже 13-15, не важливо, чи вона вже доросла і тому варто запитати, а чого б їй хотілося. Не варто нав`язувати свою думку і намагатися зробити її день народження своїм. Ніяких ваших друзів, ваших знайомих. Пам`ятайте, це тільки її свято і тому надайте їй самій вибрати, хто прийде на свято, що буде на столах і взагалі вибрати місце для його проведення. Повірте, вона вам тільки спасибі скаже, за наданий вибір.

Вітаємо дочка з ювілеєм



Як же можна привітати дочку з ювілеєм? Скільки вже вашій дочці - 10, 20, 30? Не забувайте, це вже цілий ювілей. А чому б його не відсвяткувати якось по-особливому? Може провести час в кафе з дорослою дочкою або сходити в парк на атракціони з десятирічною дівчинкою? Може саме в цей день народження відмовитися від банальних посиденьок будинку і збору родичів за одним столом. Чому б не з`їсти той же торт, тільки в найближчому кафе за рогом будинку? Хіба ви не покликати пару подружок на тістечка і цукерки? Звичайно ж, багато що залежить від того, скільки в цьому році виповнюється вашій дочці, але навіть в десять років дитина вважається себе великим і самостійним.

Для батьків ми ніколи не виростає. Протягом усього життя вони вважають нас маленькими, і скільки б нам не виконувалося - 10, 20, 30 або більше, ми завжди будемо дітьми для наших мам і тат. Як же привітати дочку з 30-річчям - подарунок завжди вибирається під інтереси людини. Не обов`язково, щоб подарунок був великим або дуже дорогим. Пам`ятайте, що головна увага. Батьки можуть подарувати путівку на море або купити новий кухонний сервіз, але все це буде так неважливо. Адже любов батьків, розуміння і підтримка протягом усього життя, ось кращий подарунок для будь-якої дочки, причому в будь-якому віці.



Батькам варто звернути увагу ще на той факт, що дуже приємно, коли не тільки вітає мати дочку, але і до привітань підключається тато. Чому б не подарувати доньці квітів. Пам`ятайте, що скільки б їй не виконувалося, це теж жінка. Наприклад, це свято 8 березня. Не забудьте, тата, що у вашій родині не одна жінка (ваша дружина), а ще є дочка, і нехай їй в цьому році тільки 3, це не має значення, чому б і для неї не підготувати маленький букет або хоча б шоколадку. Погодьтеся, що буде приємно.

Вітаємо з 18-річчям

Кожним батькам також хочеться якось по-особливому привітати дочку з 18-річчям. Запам`ятайте, що в цей час ваша дочка входить у доросле життя, з дитинством пора прощатися. Це вже не ваша маленька лялька. Думаю, що навряд чи вона захоче цей день народження святкуватиме з вами, сидячи за кухонним столом. Швидше за все вибір впаде на похід з подружками в кафе або клуб. Думаю, що не варто сперечатися, перешкоджати. Крім нерозуміння і образ це ні до чого доброго не приведе. Краще зробіть своїй доньці подарунок і дозвольте провести день так, як вона це обмірковувала, як мінімум, протягом усього останнього року. Для такої дати для подарунка дуже добре підходять ювелірні прикраси.

Вітаємо дочка з весіллям

Наступним кроком буде її весілля. Для батьків це найважчий період в їх житті, дочку потрібно відпустити в самостійне плавання, в життя. Як же привітати дочку з весіллям? Подарунок для весілля вибирається залежно від можливостей кожен сім`ї. Головне, що це має бути щось потрібне, хтось подарує квартиру, хтось телевізор. Це не так важливо, головне, щоб ви прийняли вибір своєї дочки і завжди були готові підтримати її в будь-який момент її життєвого шляху.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!