Як знайти дочку?

Як знайти дочку?

У сім`ях часто бувають сварки, негаразди і непорозуміння. Одвічна проблема батьків і дітей, постійно дає про себе знати. І якщо конфлікти з синами обходяться простіше і мало емоційні, то дочкам властиво турбуватися, панікувати, ображатися і навіть втікати з дому і пропадати на деякий час через образу.

У таких випадках не варто панікувати, варто розібратися в причинах зникнення.

Дочка могла образитися, вважаючи, що ви в неї не вірите, не поділяєте її інтересів, а тільки вимагаєте щось і критикуєте її. В такому випадку ви швидко зможете її знайти. Це втеча на час.

Зберіться і починайте пошуки. Як знайти дочку?

В першу чергу варто обдзвонити всіх знайомих подружок дочки, цілком ймовірно, що Ваша дочка знаходиться у кого-то з них. Якщо ж всі мовчать і відмовляються, дізнайтеся номери телефонів батьків тих друзів, у яких, на вашу думку, вона скоріш за все могла б ховатися. Вони вже точно не будуть Вам брехати, і принаймні скажуть, чи була ваша дочка у них взагалі.

Друзі, хлопець і компанія - найближчі люди вашої дочки. У них напевно є інформація про місця, де вона любить і може бути в даний момент.



Особливу увагу варто приділити профайлам вашої дочки в соціальних мережах. Там може бути листування, завдяки якій ви зможете дізнатися, з ким спілкувалася Ваша дочка, куди збиралася і де вона може бути.

Що робити якщо причина зникнення Вашої дочці не сварка, та й взагалі причин немає, а дочка, вийшовши з дому, так і не повернулася. У такому випадку варто негайно звернутися в поліцію, заявивши про зникнення людини. Заповніть заяву і надайте всі необхідні дані про вашої дочки.

Поліція проведе всі необхідні пошуки за даними про Вашої дочки на вокзалах і місцях скупчення народу. Інформація про пошук буде поширена по регіонах, і вашу дочку шукатимуть. Ви ж не забувайте і про самостійну роботу, розпитуйте друзів, просите про допомогу, звертайтеся до перехожих з проханнями "Допоможіть знайти дочку", показувати фотографії і особливі прикмети. Напевно, в місцях, де ваша дочка постійно бувала, хтось із перехожих міг її помітити і допоможе Вам будь-якою інформацією.



Обов`язково і необхідно дати оголошення на телебачення і розмістити фото вашої дочки в місцях великого скупчення народу: зупинках, ринках, клубах, кафе, закладах швидкого харчування.

Також варто розмістити оголошення про зникнення дочки в громадському транспорті: маршрутках, тролейбусах, трамваях і автобусах.

Варто відзначити, що керівництво в таких випадках завжди йде на допомогу і сприяє пошуку зниклих людей.

Найважливіше і ефективне час для того, щоб відшукати дочку - перший тиждень з моменту пропажі. Варто задіяти всі сили і ресурси, які у Вас є.

Неможливо знайти

Це велике горе, якщо ви довгий час не можете знайти зниклу безвісти донька. Не впадай у відчай. Стукайте в усі двері, телефонуйте, куди ще не дзвонили, звертайтеся в детективні агентства, поліцію. Звертайтеся, до всіх хто, на Вашу думку, може вам допомогти. У проханні про пошук дочки Вам завжди допоможуть, підтримають і увійдуть в положення.

знайшлася

Це велика радість. Не варто відразу ж лаяти і відчитувати Вашу дочку, якщо вона пішла з дому через непорозуміння. Варто зробити все можливе для того, щоб цього більше не повторилося. Знайти спільну мову можна завжди, щиро поговоріть з дочкою, з`ясуйте, чому у вас виникли непорозуміння і постарайтеся налагодити мир у відносинах. Створіть атмосферу любові і поваги в будинку і такого більше не повториться. Обом сторонам варто вибачитися один перед одним, і ви можете проявити ініціативу. Покажіть приклад, що вибачатися це не слабкість це властивість сильних людей.

Що робити при довгій розлуці

Якщо ж Ви шукаєте дочка, яку не бачили з дитинства і по складним причин доля вас розлучила. Варто звернутися до профільних агентства з пошуку родичів, не зайвим буде дати оголошення в інтернеті «Хочу знайти дочку». Таке оголошення можна розмістити на спеціалізованих форумах, де люди шукають одне одного. Звертайтеся до далеких родичів, знайомих. Пишіть в телевізійні передачі. Також використовуйте соціальні мережі, в яких по місту, прізвища, віку і просто фотографії Ви зможете відшукати дочку.

Шукайте і обов`язково знайдете!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!