» » » Як продати собаку?

Як продати собаку?

Як продати собаку?

Причин продати собаку може бути кілька. Наприклад, у Вашій вихованки народилися цуценята, і приплід слід кудись прилаштувати. Або ж Ви вирішили кудись виїхати далеко і надовго, або в будинку з`явилася маленька дитина, і Ви вважаєте, що зміст собаки поруч з дитиною небезпечно для здоров`я немовляти і т. Д. Тоді можна говорити про те, що причини продажу собаки цілком обгрунтовані. Перед тим як продати собаку, все ж слід зважити всі за і проти, адже собаки, ставши членами Вашої сім`ї, сильно прив`язуються і тужать при розставанні.

Реклама собаки

Якщо ж Ваше рішення добре обдумано, то можна помістити оголошення про продаж. Якщо Ви не знаєте, де продають собак, поступите приблизно так.

  • Помістіть оголошення в Інтернеті. Існують спеціальні форуми і сайти, на яких розміщено достатню кількість інформації про собак, в тому числі і про купівлю-продаж. І людей, які читають цю інформацію, теж досить багато. Тому у Вас буде гарантія, що оголошення прочитає безліч людей. Рубрики про продаж можуть бути безкоштовними і платними. Для більшої гарантії помістіть своє оголошення і в тих, і в інших.
  • Не варто забувати і про класику - засобах масової інформації. Люди, які читають газети і журнали, ще не перевелися. Серед них досить любителів тварин, тому ваше оголошення попадеться саме тому, кого воно зацікавить.

Як написати оголошення

Більш детально тут варто розглянути варіант написання тексту. Його треба ретельно продумати і скласти таким, щоб купити вашу собаку захотілося буквально всім, хто його прочитає. Розпишіть гідності своєї собаки. Не так важливо, благородного вона походження, але якщо у собаки знатна родовід, то слід вказати її походження і породу.

Вкажіть такі якості собаки, як вірність, відданість, здатність любити господаря, охайність, спокій. Якщо у собаки є які-небудь милі особливості та здібності, то можна коротко про них розповісти. Якщо собака брала участь у виставках або в змаганнях, то це теж слід вказати. До оголошення непогано додати фото собаки.



Вам, напевно, часто на вулицях зустрічалися подібні приклеєні на тумбах і щитах оголошення. «Продам собаку» - саме так найчастіше вони починаються. Ви теж можете помістити подібне оголошення.

За допомогою принтера роздрукуйте оголошення і розклейте їх всюди, де зможете. Підключіть до цього процесу родичів і знайомих, які живуть в інших районах, тоді шанси знайти нового господаря для собаки будуть вищі.

Фахівці радять не замовчувати негативну інформацію про тварину, наприклад, про перенесені ним хворобах. Ніхто не може бути ідеальним, і опис собаки тільки в позитивному ключі може виглядати неймовірним.

Пишіть правду і уявіть себе на місці читає оголошення. Якщо, прочитавши його, Вам захотілося подзвонити за вказаним номером, значить, написано правильно. Сміливо пишіть його в усіх доступних місцях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!