» » » Як продати сукню?

Як продати сукню?

Як продати сукню?

Є сукні, які більше одного або двох разів не вдягають. Такі наряди спеціально шиються для одного вечора, а потім просто припадають пилом у шафі. Якщо після події, заради якого вони шилися або просто купувалися, сукні виглядають відмінно, то можна спробувати продати їх. Звичайно, повну суму назад не повернеш, але в цьому випадку «хоч щось» уже буде означати, що мета досягнута. Для цього треба знати, як продати сукню, куди дати оголошення, яку ціну встановити. Ось про це і поговоримо.

Складаємо текст оголошення

Оголошення про продаж сукні має чітко давати всю інформацію про нього. У короткому повідомленні про продаж не треба описувати деталі, якими багате ваше випускну сукню. Продам плаття на випускний, розмір 42, довге, синього кольору, з переливом, з корсетом, ціна 10 тисяч рублів, - це все, що приблизно потрібно написати. Завершити оголошення треба координатами, за якими треба звертатися в разі появи інтересу, це номер телефону, стільникового або міського, адреса, електронна адреса, скайп. Якщо ви обмежені кількістю слів, то досить одного телефону. В кінці оголошення можна зробити невелику приписку, яка зробить ваше оголошення, від якої неможливо відмовитися. Це можна зробити, якщо у вас є можливість зробити оголошення довше. Якщо ви напишіть, що плаття надягали всього один раз, не в цьому місті, що воно зшите за лекалами французького будинку моди, що воно в ідеальному стані, що знижка на нього 50%, що в подарунок до нього пропонується нижня спідниця, то воно стане набагато привабливіше для майбутньої господині.

розміщуємо оголошення



Тепер складемо список, де можна продати сукню. Треба розмістити оголошення про продаж відразу на декількох ресурсах. Якщо мова йде про плаття для випускного вечора, то краще за все розмістити його там, де ваші молоді панянки побачать його напевно. Це, звичайно, інтернет. Це можуть бути дошки оголошення вашого міста. Останнім часом великої популярності набули сайти оголошень «Сландо» і «Авіто». Ефективність від оголошень на цих сайтах дуже висока. Найкраще для такого оголошення зробити красиву фотографію і завантажити її до об`яви. Другий за паливною ефективністю ресурс - місцеві газети, радіо, ТБ. Але, вибираючи їх у пошуках, де продати сукню, треба розуміти, що це найдорожчі ресурси. Приготуйтеся платити гроші за таку рекламу. Саме в цьому випадку доведеться рахувати слова і робити оголошення якомога коротше. Якщо ви думаєте, де можна продати весільну сукню, то можна віднести його в салон, де продають сукні для наречених. Звичайно, цей магазин запропонує вам більш низьку ціну, але отримавши її відразу, вас вже не буде хвилювати, коли плаття буде продано. За таким же принципом працюють і комісійні магазини, туди можна здати як весільну, так і випускну сукню, як і будь-яку річ, яка стала непотрібною, але виглядає добре.

Вечірня сукня



Продати вечірню сукню набагато складніше, тому що його не обов`язково купувати, на відміну перших двох, розглянутих нами, видів суконь. Але майте на увазі, що є жінки, і чимало таких, які не люблять ходити на вечірки в одному і тому ж платті. Ось їм і можна запропонувати ваше. Як це зробити? Точно так же, як ми вже описали. Якщо у вашому місті є модні магазини суконь, то можна домовитися з керівництвом і віддати плаття на реалізацію. Це така ж схема, як і в комісіонці, тільки плаття буде висіти в гідному оточенні і дивитися його будуть зовсім інші клієнтки.

Оголошення на папері

Цей старовинний спосіб передбачає роздруківку тексту про продаж на папері з відривними листочками з телефонами внизу, і розклеювання в людних місцях. Тільки треба чітко визначитися з місцями розклеювання. Якщо ви вирішуєте, де продати весільну сукню, то подумайте, де найчастіше ходять майбутні наречені? Ну звичайно, поруч з РАГСом, а так само поруч з весільними салонами, а так само вони, як і всі люди, стоять на зупинках, ходять на ринки. Тому найкраще клеїти на двері і стіни поруч з цими місцями. Якщо треба продати випускну сукню, то клейте по шляху дівчат в школу. А вже якщо мова йде про вечірній сукні, то можна клеїти оголошення де завгодно, толку буде мало. Вже дуже рідкісні такі покупки для звичайних жінок, які звертають увагу на оголошення на стіні.

Розкажіть про продаж

Розкажіть про своє плаття якомога більшій кількості людей, подруг, знайомих. Скористайтеся соціальними мережами, додайте своє оголошення в якості статусу. Це давно вже стало електронною версією «сарафанного радіо», тому не нехтуйте цим способом.м



Увага, тільки СЬОГОДНІ!