» » » Як продати нирку?

Як продати нирку?

Ви вирішили продати нирку. Можливо, так ви хочете поправити своє матеріальне становище, а можливо, хочете зробити добру справу. Адже в світі багато людей стоїть в черзі на донорські органи. Тому в якійсь мірі ваш вчинок можна вважати благородним. Отже, розберемося, як продати нирку, і що потрібно для цього зробити.

продаж нирки

Продати нирку може не кожен, це залежить від стану здоров`я. Так, не візьмуть нирку у людини, хворої інфекційним захворюванням, ВІЛ, гепатитом, ішемією серця, злоякісними пухлинами, психічними захворюваннями та т. Д. Також пацієнт не повинен вживати наркотики, алкогольні напої та палити.

Найважливіший момент у продажу нирки - це збіг органу донора з органом реципієнта. Перед операцією ви пройдете ряд медичних досліджень. Це необхідно для того, щоб виключити всілякі захворювання, попередити ускладнення. Якщо за їх результатами лікарі дадуть добро, то можна зайнятися пошуком покупця нирки. Безпосередньо перед операцією резекції вам розкажуть докладно про можливі ускладнення, ризики і проведуть психологічну підготовку.

ризики

Якщо ви ще не відмовилися від свого рішення, то вам потрібно знати, де продати нирку. Сьогодні в Росії це нелегальна процедура, і є великий ризик потрапити до шахраїв. На нелегальному ринку ціна за нирку може сягати приблизно 30 тисяч євро. Детальніше про ціну нирки можете прочитати в статті «Скільки коштує нирка?».

Як тоді продати нирку? Часом таку людину шукають родичі пацієнта, який потребує пересадки органу, часто з`являються посередники. Але немає ніяких гарантій, що ви отримаєте свої гроші, так як немає можливості законно оформити угоду. Можна спробувати продати нирку за кордоном, де це дозволено. Але все ж перш ніж зважитися на продаж органу, добре подумайте, чи треба вам це.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!