Кому продати душу?

Кому продати душу?

У сучасному світі немає заборон, в ньому можна продати і купити все, що завгодно, виняток не складає і душа. Багатьом це може здатися смішним, але, тим не менш, на такий товар знайдуться покупці.

З нашої статті можна буде дізнатися, кому продати душу.

Потенційні покупці душ

Якщо згадати твір Гете «Фауст» і діяти відповідно до нього, слід запропонувати свою душу дияволу. Зробити це можна, як звернувшись до чаклуна, так і самостійно. Якщо у вас є заповітне бажання, то можна подумки звернутися до господаря пекла і попросити його обміняти мрію на душу. Незабаром бажане здійсниться, і ваша душа перейде у володіння диявола, який може прийти за нею в будь-який момент.

Як би дивно це не звучало, можна виставити свою душу на інтернет-аукціоні. Більш того, за такий товар багато битимуться і підвищувати ціну, в результаті вдасться непогано заробити.

Можна також розпитати знайомих: можливо, комусь і потрібна буде ваша душа, і він із задоволенням купить її у вас за подібною ціною. Як правило, підписується контракт кров`ю. Після чого душа переходить у володіння іншої людини.

Перед продажем душі подумайте добре: адже матеріальні блага можуть швидко скінчитися, більш того, вони часто не приносять задоволення і щастя. Не варто себе ховати заживо, краще спробувати досягти всього власними силами.

Якщо тема вас зацікавила, прочитайте також іншу нашу статтю Як продати дияволу душу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!