Як вбити привида?

Як вбити привида?

Сучасна наука всіляко заперечує соществованіе привидів, як і будь-яку матеріалізацію душі, а паранауки, навпаки, постійно збирають докази їх "впливу" на живих людей. Люди, які стикалися з примарами і не дуже розбираються в тому, що відбувається, запитують, а як вбити примари. Є кілька варіантів дій при виявленні такого «гостя».

Що таке привид

Привид - це не що інше, як дух людини, який вже помер. У нього тіла, вбити його, отже, не можна. Привид - це непогамоване, що не пішла в інший світ, душа. А душі можна просто допомогти піти туди, де їй треба бути. 

Як відправити душу



Зробити самостійно це неможливо. Можна попросити знаючої людини (мага, священика) допомогти відкрити портал для душі, щоб вона по ньому пішла. Головне, щоб душа сама захотіла вирушити в місце свого постійного перебування. Тому у деяких народів задобрюють духів смачною їжею, у інших - обкурюють місце перебування душі травами. Але найкраще зрозуміти, що ж тримає в цьому світі духу? Якщо це можливо, то треба спробувати виправити ситуацію, яка не дає духу піти. У православних є багато молитов для того, щоб допомогти духу відправитися в свій світ. Але якщо дух не готовий йти, він буде сопротівляться.Ето виражається в поганому сні людей, у видіннях, галюцинаціях і невластивих їх вчинках. Ними примари вбивають людей, калічать їх, змушують завдавати шкоди своєму і чужому здоров`ю.

Способи боротьби з примарами

Щоб зрозуміти, як вбити стародавнього примари, або хоча б нейтралізувати його на якийсь час, треба знати, чого вони бояться. Це сіль, її треба розсипати на шляху примари і він не зможе її переступити. Точно так же на них діє і залізо. Якщо знайти на кладовищі могилу людини, чий привид вас турбує і спалити його кістки, попередньо посипавши їх сіллю, то він зникне назавжди. Якщо немає можливості зробити так, то можна спалити будь-які предмети, до яких був прив`язаний людина, а тепер прив`язаний привид. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!