Як побачити примари?

Як побачити примари?

Дивна річ, напевно, з того самого моменту, як якась мавпа сказала своє перше слово, ставши людиною, люди лякають один одного примарами, але так і не можуть між собою домовитися, є привиди насправді. Є люди, які щось бачили, але всіляко відхрещуються від цього і не вірять навіть самим собі. Інші не бачили, але дуже хочуть дізнатися, як побачити примари.

Привид - це щось примарне, ірраціональне, то чи є воно, чи то ні. Привид - це те, що привиділося. Вони, мабуть, і самі не знають, чи є вони насправді, і чи є вони не насправді, і чи є десь взагалі.

Побачити примари найкраще в кіно. Для чутливої натури більш, ніж достатньо. Хоча, це, звичайно, просто фантазія авторів. Однак, справжній художник нічого просто так не показує.

Можна побачити примари на фотографії. В інтернеті їх можна знайти безліч, тільки хто ж міг би сказати, які з них справжні? Але людина, багато фотографує, завжди може знайти в своїй колекції знімки, на яких є щось таке не зовсім справжнє, схоже на щось, ні на що не схоже. Зробіть підряд кілька однакових знімків, а потім гарненько розгляньте їх. Знайдіть десять відмінностей. Спробуйте поглянути між знімків.

Можна випити приворотного до привидів зілля, але в міру, в міру.



Взагалі-то ми бачимо привидів постійно. Ось чийсь силует майнув за прочиненими дверима, ось чиясь тінь на мить перетнула наш шлях, ось десь на периферії погляду йде якийсь чоловік. Вдивляючись, ми нікого не бачимо, і вмовляємо себе, що це нам привиділося.

Однак, як можна побачити привида по-справжньому? Адже є очевидці, які бачили, як привид літає, проходить крізь стіни, зникає і з`являється знову. Можливо, вони були в якомусь зміненому стані свідомості, а, може бути, у них є на те особливі здібності. Є люди, які можуть бачити ауру, ймовірно, вони можуть бачити і привидів.

У давнину монахи катували себе до знемоги, щоб побачити запропонований святий образ, але кого вони бачили в дійсності? Чи не хочете спробувати?

А, може бути, потрібно просто піти в який-небудь древній напівзруйнований монастир або на старе-старе кладовище і подрожать там пару ночей?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!